[ad_1]

Pazar günü saat 16.00’da CHP Marmaraereğlisi İlçe Binası önünde açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkan Aday Adayı Bedri Mert Öztürk, “Emeğin Kenti, Sevginin Kenti Ereğlimizi geleceğe taşıyacağımız; bir o kadar uzun, bir o kadar zor ama bir o kadar da heyecanlı bir yolculuğun ilk adımını bugün burada bu meydanda atıyoruz” dedi. Marmaraereğlisi’nde görev yapan önceki dönem belediye başkanlarına da teşekkür eden Öztürk, “Cumhuriyet Halk Partisi’yle ilk tanıştığımda daha lise çağlarının başındaydım. Her gün içimde büyüyen bu sevginin, gençliğimin en güzel yıllarını bu denli süsleyeceğini; ben de bilemezdim. Gençlik kolları başkanlığı yaptım. Parti içi eğiticilik yaptım. Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere emanet ettiği bu ülkede şimdi ilçem adına bir yola çıkıyorum” diye konuştu. 

 

 

 

 

“ÇÖZÜM ODAKLI BİR BELEDİYECİLİK HASRETİNİ BİTİRMEK İÇİN BURADAYIM”

 

10 mahallesiyle bir bütün olmuş Marmaraereğlisi’nin sorunlarını bildiğini söyleyen Öztürk, “Saymakla bitmeyecek kadar çok, ama çözüm odaklı bir belediyecilik hasretini bitirmek için buradayım. Gençliğin gerek eğitim gerek sosyal anlamda eksiklerini bilen, bunlarla ilgili fikri olan ve çözümü yine gençleri dinleyerek yapacak bir kardeşiniz olarak buradayım. Yerlerde sürünen Marmaraereğlisi Belediye Spor’u yeniden ayağa kaldırmak için buradayım. Esnafın sadece 3 ay yaz zamanı iş yaptığı, koca bir sene yaz sezonunu beklediği değil, 12 ay boyunca refah seviyesi yüksek bir ilçe ekonomisi için buradayım. İlçemizdeki üniversite öğrencilerinin yollarda otostop çekip de ilçeye gelmemesi için buradayım. Sosyal belediyeciliğin ne demek olduğunu, bu ilçeye ufak dokunuşlarla ne kadar büyük işler başarabileceğini göstermek için buradayım. Halk plajlarının kişilere peşkeş çekildiği değil, tamamıyla belediye tesis alanlarının vatandaşın emrinde olacağı bir anlayış için buradayım. Doluluk seviyesi yüzde 1’lere kadar gerileyen Türkmenli Göleti için buradayım. Sanayicisiyle barışık, çevre dostu istihdamın her zaman yanında bir anlayış için buradayım. Yerli üretimin yanında, çiftçileri destekleyecek projeler için buradayım. Tarlalarımızı talan eden kaçak yapıların önüne geçmek için buradayım. Nüfusumuzun yüzde 2’sini oluşturup geçimini balıkçılık ile sağlayan hemşehrilerim için buradayım. Ev hanımlarımız için, çalışan ve çocuklarını okutmaya çalışan annelerimiz için buradayım. Gençliğimin enerjisiyle, büyüğünü bilen, küçüğünü de seven biri olarak her kesimden, karşı mahalleden dahi oy olabileceğim için buradayım. Marmaraereğlisi beş sene daha kaybetmesin diye buradayım” dedi. 

 

“TEKİRDAĞ’DA YENİDEN 12-0 YAPACAĞIZ”

 

Öztürk, “Gerek bu meydanlardan gerek kapı kapı gezerek hemşehrilerimizden oy isteyeceğiz. Destek isteyeceğiz. Allah’ın izniyle aday olur ve sizlerin de oylarıyla belediye başkanı olursam, benim atadığım hiçbir bürokrat, benim atadığım hiçbir başkan yardımcısı kendisini sizlerden üstün göremeyecek, vatandaşa zulüm edemeyecektir.  Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. Bu gençliğe güvenen yaşlısıyla genciyle yol arkadaşlarımız var. Bölgemiz gençlere güvendiğini her zaman göstermiştir. Bu ülke boşuna gençlere emanet edilmedi. Bizim bu işi başaramayacağımızı iddia edenleri, tarihe bakmaya davet ediyorum. Aday adaylığı dosyamı verirken ‘benim buraya bir vefa borcum var’ demiştim. 2019 seçimlerini, bireysel seçimlerimizi, hatalarımızı, bunların hiçbirini unutmadık. Seçmenin bizi cezalandırdığı, bizlerin de bu cezaya katkı sunduğu kötü bir seçim dönemi yaşadık. Ben şahsım adına özür diliyorum. Bugün ben  burada aday olmak için değil, belediye başkanlığını kazanmak için, 6 oklu bayrağı dikmek için buradayım.  Genel başkanımız Özgür Özel önderliğinde, Marmaraereğlisi’ni kazanacağız. Tekirdağ’da yeniden 12- 0 yapacağız. Gençlik başaracak. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu. 

 

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *