[ad_1]

Edirne Valisi Yunus Sezer, birtakım ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

 

Edirne Toprak Mahsulleri Ofisi’ni ziyaret eden Vali Sezer, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü İbrahim Duman’dan Edirne’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette tarımsal üretimin desteklenmesi ve çiftçilere sağlanan destekler ile ilgili konular görüşüldü.

 

 

 

 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ 

 

Vali Yunus Sezer, daha sonra Selimiye Arasta Çarşısı’nda esnafları ziyaret etti. Vali Sezer, ziyaretinde esnaflarla sohbet ederek, hayırlı ve bereketli işler diledi.

 

“ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN”

 

Eşi Canan Sezer ile birlikte 1999 yılında şehit düşen Necdet Pehlivan’ın ailesini de ziyaret eden Vali Sezer, “Devletimizin varlığını, milletimizin dirliğini şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun” dedi.

 

 

 

 

ALANI İNCELEDİ 

 

53 yıl önce kurulan, doğasıyla, kültürel zenginlikleri ve tarihi eserleriyle Edirne’nin tüm güzelliklerini ve renklerini objektiflerine konu ederek, şehrin tanıtımına büyük katkı sunan Edirne Fotoğraf Derneği’ni (EFOD) de ziyaret eden Vali Sezer, daha sonra Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndaki TIR Parkı’nda başlanacak kapasite genişletme çalışmaları öncesi alanı inceledi. 

 

 

 

 

“KONFORLU ALAN KAZANDIRILACAK” 

 

TIR şoförleri ve yetkililerle bir araya gelen Vali Yunus Sezer, çalışmalara en kısa sürede başlayarak, ilave TIR Parkı’nı bir an önce hizmete almayı hedeflediklerini söyledi. Vali Sezer, yapılacak TIR Parkı genişletme çalışmalarıyla Avrupa’ya ihracat yükü taşıyan TIR sürücülerine gümrük geçişi esnasında bekleme yapmak zorunda kaldıkları süre zarfında tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ilave bir konforlu alan daha kazandırılacağını kaydetti.

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir