[ad_1]

 

Kaza, Çerkezköy Veliköy Mahallesi’nde ikinci ışıklı kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, Muzaffer Çaplı sabah işe gitmek için palet imalathanesinde birlikte çalıştığı arkadaşları Kerem Daşkıran ve Vedat Taş ile 59 ACM 263 plakalı otomobile Veliköy ikinci ışıklı kavşakta beklediği sırada bir önceki ışıklı kavşaktan kırmızı ışık ihlali yaparak geçen Ali İbici yönetimindeki 01 AGU 767 plakalı kamyon otomobile çarptı. 

İLK MÜDAHALE ARAÇ İÇERİSİNDE YAPILDI

 

Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Çaplı ile birlikte yanında yolcu olarak bulunan iş arkadaşları Vedat Taş ve Kerem Daşkıran yaralandı.  Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Sabah erken saatlerde çalışma arkadaşları ile birlikte Veliköy’de çalıştıkları palet fabrikasına gitmek isterken ışık ihlali yapan kamyonun altında kalan otomobilde sıkışan araç sürücüsü Muzaffer Çaplı’ya ilk müdahale sıkıştığı araç içerisinde 112 ekipleri tarafından yapılırken olayda yaralananların biri Çorlu Devlet Hastanesi’ne bir diğeri ise Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

DÜŞEN PLAKA ELE VERDİ

 

İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılan talihsiz sürücü, kaldırıldığı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Kazadan geriye ise kaza anında kamyondan düşen 01 AGU 767 plaka kaldı. 

Kamyon sürücüsünün kimliğini ise olay yerinde düşen plaka ele verdi. Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde buldukları kamyon plakasını plaka takip sistemine (PTS) kaydetti. 

Bir süre sonra kamyonun Ergene ilçesi Velimeşe mahallesi bölgesinde olduğunun belirlenmesi üzerine Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı Veliköy Jandarma Timleri, kaçan kamyon sürücüsünü kazadan 20 dakika sonra Velimeşe ışıklı kavşağında kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. 

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

 

Olay yerine gelen Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Engin’in Jandarma ekiplerinden aldığı bilgiler ışığında kamyonun güzergahı boyunca hız tespiti ve ışık ihlallerini tespit etmek için Jandarma ekipleri MOBESE ve çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Jandarmanın başlattığı kazaya ilişkin geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Haber / Şaban KARDEŞ

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *