[ad_1]

 

Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla birlikte 2012 yılında ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’nın her geçen gün artan nüfusuna paralel olarak yeni mahallesi olan Yıldızkent’te Mart 2024’te ilk kez yapılacak muhtarlık seçimleri için ilçede 15 yıldan bu yana mahallede esnaflık yapan evli ve 1 çocuk babası Hüseyin Büyük, adaylığını açıkladı.  

Aslen Rize doğumlu olan 43 yaşındaki Büyük, 15 yılı aşkın süredir Yıldızkent’te Vatan Ekmek Fırınının işletmeciliğini yaptığını, fırıncılık mesleğinin en güzel yanının her gün taze, sıcak ve leziz ekmekler pişirmenin yanı sıra insanlarla samimi, dostane ilişkiler kurmak olduğunu belirterek, “Mahalle halkını yakından tanıma fırsatı elde ettim. Mahallemin sorunlarını ve çözüm yollarını yakından biliyorum” dedi. 

“BEKLENTİLERE EN İYİ ŞEKİLDE CEVAP VERECEĞİME İNANIYORUM” 

Yıldızkent’te her geçen gün artan nüfusla birlikte sorunların biriktiğini kaydeden Büyük, “İkili ilişkileri kuvvetli, dirayetli, halkın dilinden anlayan bir muhtarla sorunların çabucak çözülüp, gerçekten yıldızı parlayan bir kentin mahallesi olduğunu vatandaşlarımıza hissettirecek çalışmalarımızla mahallemizi başta Kapaklı’mız olmak üzere komşu ilçelerimiz arasında da örnek mahalleler arasına getirecek, mahallemizin oluşmuş ve oluşacak problemlerini el ele gönül gönüle vererek çözeceğiz. 

7 gün 24 saat mahalle sakinlerimizin huzur ve mutluluğu için onlara hizmet etmek adına çıktığımız bu yolda demokrasimizin ilk adımı olan mahalle muhtarlığına Yıldızkent’imiz adına aday oldum. 15 yıldan bu yana esnaflık yaparak tozunu, çamurunu yuttuğum, insanıyla yakın dostluklar kurup Yıldızkent mahalle sakinlerinin beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceğime inandığım için oluşturacağımız aza arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki süreçte Yıldızkent’in muhtar adayıyım. 

Yaklaşık 5 bin seçmeni olan mahallemizde 20 bine yakın insanımızın yaşadığını bilen ve bunların sorumluluğunu üstlenebilecek bilgi, beceriye sahip birisi olduğum için Yıldızkent’in muhtar adayı oldum” diyen Hüseyin Büyük, önümüzdeki seçimde tüm mahalle halkından destek istedi. 

Haber / Şaban KARDEŞ 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *