[ad_1]

 

6 Aralık 2012’de Resmi Gazete’de yayımlanan 6360 sayılı kanunla büyükşehir statüsüne kavuşan Tekirdağ’ın kurucu büyükşehir belediye başkanı olan ve 2 dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kadir Albayrak, üçüncü dönem için de aday adaylığını açıkladı.

2010-2012 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürüten, 2014 yılından bu yana 2 dönemdir Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kadir Albayrak, 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için de aday adaylığını açıkladı. 

ALBAYRAK DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tekirdağ Eski Milletvekilleri Candan Yüceer, Erdoğan Kaplan, Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten Vahap Akay ve Mehmet Boşnak’ın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sosyal medyadan yaptığı “Her yer şehir sen şiirsin be Tekirdağ’ım. Alın teriyle ıslanan toprak kurumaz. Namuslu bir hikayeniz varsa zorluklar sizi yormaz… 

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaptığımız, Türkiye’nin yaşanılacak en iyi kentler listesinde zirveye ortak ettiğimiz Tekirdağ’ımız için çok daha usta ve ilk günkü enerji ve heyecanla… Makamdan değil, sokaktan yönetmek için.. 

Çok daha güzel yarınları birlikte getireceğiz, geleceğe birlikte yürüyeceğiz. Yolumuz açık, alın terimiz bereketli olsun” paylaşımıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.  

Haber / Şaban KARDEŞ
 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir