[ad_1]

Cumartesi günü saat 14.00’te CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen aday adaylığı programına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan ve partililer ile Kıvanç Taşarası’nın yakınları katıldı. 

“SORUNLARI BİRLİKTEB TESPİT EDİP ÇÖZECEĞİZ”

Kapaklı’nın sorunlarına değinen Taşarası, “Tüm sorunları sizlerle birlikte tespit edeceğiz ve çözümleri de birlikte hayata geçireceğiz. Kapaklı’da ortak aklı hakim kılacağız. 

 

Sen, ben demeden herkesi kucaklayarak modern, yaşanabilir, kentleşmesini tamamlamış, mutlu çocukların kahkahalarının duyulduğu bir Kapaklı’yı hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi. 

 

“EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Hem Tekirdağ’da hem de tüm Türkiye’de sosyal demokrat belediyeciliğin fark yarattığını söyleyen Taşarası, “En mutlu insanların yaşadıkları yerler sosyal demokrat belediyelerin olduğu yerlerdir. Kapaklı’yı da sosyal demokrat belediyecilikle hep birlikte buluşturacağız. 

 

Kapaklı’nın 14 mahallesini birbirini ayırmadan, 193 kilometrekarenin tamamına eşit hizmet götüreceğiz. Seçim sürecinde Genel Başkanımızın liderliğinde Kapaklı örgütümüzle birlikte Kapaklı’yı karış karış gezeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız” diye konuştu. 

“BU HAYALİ HEP BİRLİKTE GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

31 Mart 2024’e kadar geçecek 124 günlük sürede gece gündüz durmadan, yorulmadan, gerekirse uyumadan çalışacaklarını dile getiren Taşarası, “Çünkü bir hayalimiz var. bu hayal sadece benim değil, burada bulunan herkesin, her Cumhuriyet Halk Partilinin, her Kapaklılının hayalidir. 

 

Bu hayali hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz. Yerel seçimde partimizin başarısı, yerel seçimden sonra yapılacak genel seçimlere de yansıyacaktır. Belediye Başkanı seçilmem halinde genel seçimlerde de partimizi birinci parti yapmak için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum” dedi. 

“YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Sadece Kapaklı’da değil, Büyükşehir Belediyesinde de Cumhuriyet Halk Parti’nin bayrağını dalgalandırmaya devam etmesi için çalışacağını dile getiren Taşarası, “Seçilecek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımızla el ele Kapaklı’yı yaşanmaktan mutluluk duyulan marka bir kent haline getireceğiz. 

 

Biz en büyük sözü, ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e verdik. Yorulmadan çalışacağız ve atamızın gösterdiği hedeflere mutlaka ulaşacağız. Bu süreçte partimizin adayı kim olursa olsun kendim adaymışım gibi çalışmaya devam edeceğiz” diyerek tüm aday adaylarına başarılar diledi. 

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir