[ad_1]

 

Trakya Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in katılımıyla Rektörlükte düzenlenen devir teslim töreninde Prof. Dr. Metin Aydoğdu Mühendislik Fakültesi dekanlığı görevini Prof. Dr. Hacı Ali Güleç’e devretti.

Kendisini bu göreve layık gördüğü için Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür eden Prof. Dr. Hacı Ali Güleç, Prof. Dr. Metin Aydoğdu’nun dekanlık görevini büyük bir özveri ve gayretle yürüttüğünü belirterek emekleri için teşekkür etti. Güleç, teslim aldığı bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

“KURUMSAL ÇALIŞMALAR İLERLEYEREK DEVAM EDECEK”

Mühendislik Fakültesi’nde dekanlık görevinde bulunduğu süreçte fakültede görev yapan tüm akademik ve idari personelin görev bilinci ile çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Metin Aydoğdu da, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek “Kurumsal çalışmaların ilerleyerek devam edeceğine inanıyorum” dedi. 

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Prof. Dr. Metin Aydoğdu Hocamız rektör yardımcılığı görevini sürdürüyor. Hep yanımızda olacak ve kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. 

Değerli Hocamıza çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Prof. Dr. Hacı Ali Güleç’in de bayrağı daha ileri taşıyarak Mühendislik Fakültesinin başarılı çalışmalarını devam ettireceğine yürekten inanıyorum ve kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber / Erdal AYDIN
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *