[ad_1]

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’de 9 Kasım’da başlayan başvuru süreci Çarşamba günü sona ererken, AK Parti’de Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için 7 isim başvuru yaparken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise doğal aday adayı olarak kabul edildi.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı için Şakir Demirel, Akın Yılmaz, Salih Bezgin, İlyas Karahan, Naci Aras, Ceylan Yanar ve Adem Sekmen aday adaylığını açıkladı. 

BAŞKAN ÇETİN, DOĞAL ADAY ADAYI OLARAK KABUL EDİLDİ

 

Başvuruların sona ermesinin ardından açıklama yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, “AK Parti Genel Merkezimizin belirlemiş olduğu takvim doğrultusunda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru süreci sona ermiştir. 

Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda mevcut belediye başkanlarımızdan aday adaylığı başvurusu alınmamış olup mevcut belediye başkanları doğal aday adayı olarak kabul edilmiştir” dedi. 

EVRAKLAR İL BAŞKANLIĞINA TESLİM EDİLDİ

 

İlçe Başkanlığı’na başvuru yapan Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte evraklarını AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ve İl Seçim İşleri Başkanı Ömer Polat’a teslim ettiklerini ifade eden Çoğal, “Türkiye Yüzyılı’nın ilk seçimlerinin ilçemize, ülkemize ve aday adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *