[ad_1]

 

Gençlerin ruh sağlığının korunması, gençlerde psikolojik dayanıklılığının artırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla Kırklareli Üniversitesi öğrencilerine yönelik ‘Gençlerin İyilik Halini ve Ruh Sağlığını Güçlendirme Etkinliği’ düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle Kayalı Kampüsü Yemekhane Binası önünde önceki gün düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu, Kırklareli Orman İşletme Müdürü İsmail Karakaya, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya Boyar, kamu kurumlarının müdür ve yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

GÖSTERİLER SUNULDU 

 

Etkinlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir ve İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından Kırklareli Belediyesi halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tekvando gösterisi sunuldu. 

Daha sonra Kızılay, Yeşilay, İŞKUR, İl Sağlık Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Kırklareli Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü, Kırklareli Gençlik Merkezi ve öğrenci kulüplerinin stantları ziyaret edilmesiyle etkinlik sona erdi.

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir