[ad_1]

 

2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen ve 2 dönemdir bu görevini sürdüren Vahap Akay’ın 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklamasının ardından CHP’den Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ilk isim Engin Camcı oldu. 

Pazar günü saat 14.00’de CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayacak olan Vahap Akay’dan boşalacak Çerkezköy Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden kimlerin aday adayı olacağı siyasi kulislerde en çok merak edilen konuların başında gelirken, 2007 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli kademelerde görev alan, 5 yıl Çerkezköy İlçe Başkanlığı, bir dönem de Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı yapan Engin Camcı, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. 

“ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı kamuoyuna duyurmasının ardından aday adayı olmaya karar verdiğini söyleyen Engin Camcı, “Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yeniden Çerkezköy’den aday olsa ben aday olmayıp onun yanında dururdum ama kendisi büyükşehirde aday adayı olduğu için; Çerkezköy’de büyümüş, burada yetişmiş, buranın ekmeğini yiyip suyunu içmiş, 5 yıl ilçe başkanlığı yapmış, 30 senedir esnaflık yapan biri olarak ben de aday adayı oldum. 

Aday olursak da çok daha güzel şeyler olacak. Birinci adımımız aday olmak. Önümüzdeki süreçte bana adaylık verilirse burada yetişmiş, burada büyümüş biri olarak çok daha farklı bir belediye başkanı olacağıma inanıyorum. Genç ve dinamik bir ekiple çok güzel sonuçlar alacağımıza da inanıyorum” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *