[ad_1]

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “CHP, 81 ilde ve tüm ilçelerde kendi adaylarıyla seçimi kazanacak şekilde hazırlanıyor. CHP’den aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımızın 21 Kasım – 28 Kasım tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler” dedi.

Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Önümüzdeki yerel seçimde de yine halkın dertleriyle dertlenen, halkın sorunlarına çözüm üreten belediye başkan adaylarıyla seçimlere gireceğiz. Bugün MYK gündemimizin konularından biri de buydu. Yerel seçim. 

Adaylarımızı belirlerken katılımcı, kapsayıcı ve demokratik yöntemler uygulanacak. Belediye Başkan adaylarımızı belirlenirken aynı Merkez Yönetim Kurulumuz ve Gölge Kabinemiz belirlenirken olduğu gibi mümkün olduğunca kadın temsilini arttıracak, eşit temsil prensibine uyulmasına özen gösterileceğini buradan bir kez daha ifade etmeliyim” dedi. 

“CHP, KENDİ ADAYLARIYLA SEÇİMİ KAZANACAK ŞEKİLDE SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR”

CHP’nin 81 vilayette ve tüm ilçelerde kendi adaylarıyla seçimi kazanacak şekilde seçimlere hazırlandığını dile getiren Yücel, “Bugün MYK gündemimizin konularından biri de yerel seçim süreciydi. 

Yerel seçim sürecinde bu sürecin nasıl yönetileceği ve işte başvurularla ilgili takvim aralıklarının belirlenmesi, detayların belirlenmesi, adaylaşmaların hangi kriterlerle yapılacağı. CHP’den aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız 21 Kasım 2023’le 28 Kasım 2023 tarihleri arasında bu başvurularını yapabilecekler” ifadelerini kullandı. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir