[ad_1]

 

Programda konuşan Kapaklı İlçe Eski Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı’ya daha iyi hizmet getirmek adına başkanlığa aday adayı olduğunu ifade ederek “Kimin aday olacağını bilemiyoruz. Bu demokrasi şöleninde biz de varız diyerek meydana çıktık. Belediye başkanımız Kapaklı’ya hizmet etti. Bizler de bu çıtayı 5-10 katına çıkarmak adına bu yola girdik” dedi. 

“HİZMET İÇİN ADAY ADAYIYIM”

10 yıl belediye meclis üyeliği, 2014 ile 2019 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Bezgin, “. O buhranlı dönemde 5 seçim, bir de 15 Temmuz sıkıntısı yaşadık. Kısacası partime en güzel hizmeti yaptığıma inanıyorum. Şimdi ise yeniden Kapaklı Halkına hizmet etmek adına belediye başkanlığına aday adaylığımı açılıyorum” diye konuştu. 

“KAPAKLI’YA HİZMET ETME SIRASINI BEKLEDİM”

Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz da uzun yıllar boyunca bıkıp, usanmadan AK Parti’ye hizmet ettiğini belirterek, “AK Parti kurulduğundan bugüne kadar yapılmış olan bütün seçimlerde partimizin adayının kim olduğuna bakmadan, nefsi duygularımı bir tarafa bırakarak çalıştım. 

Hiçbir zaman küsmedim. Bu olursa ben yokum demedim. Davam için sürekli çalıştım. Seçimden seçime sahaya çıkmadım. Sadece seçimde çalışanlardan asla olmayıp partimin ve il başkanlığımın verdiği bütün görevleri layıkıyla yerine getirmiş olmanın gurur ve onuruyla huzurlarınızdayım. Siyasi hayatım boyunca millete hizmet yolunda AK Parti’nin neferi olmaktan her zaman gurur duydum. 

 

 

35 yıldır Kapaklı’da yaşayan, ticaret ve siyasetle uğraşan bir kardeşinizim. Bugüne kadar Kapaklı’da, Tekirdağ’da yaptığım görevlerim süresince her vatandaşımın yanında olmaya çalıştım. Bugüne kadar Hz. Yusuf gibi ‘Her kapıyı açan duadır’ düşüncesiyle Kapaklı’ya hizmet etme sırasını bekledim. 

Nasıl et tırnaktan ayrılmazsa ben de sizlere hizmet etmek yolundan ayrılmadım. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde ikamet ettiğim, aynı havayı soluduğum, aynı sokaklarda gezdiğim, ilçemin beklentilerini, sorunlarını ve sıkıntılarını bilen bir kardeşiniz olarak Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *