[ad_1]

Pazar günü saat 16.00’da düzenlenen parti binasında düzenlenen programda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, yerel seçimlerde AK Parti’nin Kapaklı Belediyesi’ni yeniden kazanacağına inandıklarını ifade ederek “Demokrasimizin tecelli bulduğu, halkın iradesinin sandığa yansıdığı, partimizin her seçimde kazandığı gibi inşallah bu yerel seçimde de yine partimiz kazanacaktır. 

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşen cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Kapaklı başkanlığı nasıl bir destan yazdıysa Allah’ın izniyle 31 Mart 2024’te de Cumhur İttifakı olarak yine destan yazacağız. 

Eminiz ki 2019 yılında Kapaklı’da CHP zulmü ve işbilmezlerini milletimiz nasıl gönderdiyse bu seçimlerde de milletimizin desteğiyle kazanacağız. Kapaklı’yı unutan, hizmetten mahrum bırakan ve cezalandıran, çeşmelerinden çamurlu su akmasını layık gören Kadir Albayrak ve CHP zihniyetinden 31 Mart 2024’te Kapaklı ve Tekirdağ halkı hesap soracak” dedi.

“20 YILDIR BU DAVAYA AŞKLA HİZMET EDİYORUM”

Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Şakir Demirel de 20 yıldır partinin çeşitli kademelerinde sorumluluk alıp, kendisine verilen görevlerden daha fazlasını yaparak bu kutsal davaya aşkla hizmet ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirtti. 

4,5 yıldır belediye meclis üyeliği görevini yürüttüğünü dile getiren Demirel, “Bu zaman zarfında bana verilmiş olan bütün görevleri layıkıyla yerine getirdim. Kurulduğu günden bugüne kadar partimde bu kadar görev aldıktan sonra bu dönem için belediye başkanlığına aday adaylığımı açıklama gereği hissettim. 

Siyasi geçmişim ve belediyede aldığım görevler nedeniyle bir tecrübemiz oldu. Bugüne kadar hiçbir yanlışı olmayan bir kardeşiniz olarak belediye başkanlığına aday adayı olduğumu ilan ediyorum” diye konuştu. 

“HİZMETE TALİBİM”

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Kapaklı aşkı için daha iyi hizmet edebilmek için belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyleyen Demirel, “Hizmetin kutsal bir görev olduğuna inanarak, Kapaklımızı daha yaşanılabilir, modern ve huzurlu kılmak için yola çıkmanın heyecanını yaşıyorum. 

Yatırım ve modern şehircilik başta olmak üzere, hep birlikte çalışarak Kapaklımızı Trakya’nın gözdesi yapmak için çıktığımız bu yolda dualarınızla ve desteğinizle güzel işleri başarmak için buradayım ve hizmete talibim. Kapaklımızı vizyon projelerle buluşturmak için hep birlikte daha ileri taşımak dileğiyle bismillah diyorum” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *