[ad_1]

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen panelin moderatörlüğünü Sami Altınkaya yaptı. 

SUNUMLAR YAPILDI 

Panelde; TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç; ‘Dünya’da ve Türkiye’de Ekonomik Koşullara ve İstihdama Etkilerine Genel Bakış’,  Adecco Türkiye Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Operasyonlar Direktörü Nazmiye Altındaş Balkani; ‘Günümüz işgücü piyasasında öne çıkan yetkinlikler, firmaların çalışanlardan beklentileri, işgücü açığının en yüksek olduğu pozisyonlar’, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vala Lale Tüzüner; ‘Çalışanların işverenlerden beklentilerinde neler değişti?, İnsan Kaynakları Yönetiminde Yeni Gelişmeleri Çalışan Odaklı Yönetim’,  Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen; ‘İstihdam Sorununun Çözümünde İŞKUR Uygulamaları, NEET -Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlerin İşgücüne Kazandırılması Projesi’ konularında katılımcılara bilgiler aktardı. 

Panele; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut ve Tamer Sert de katıldı. 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir