[ad_1]

 

Çerkezköy’de vatandaşları kaliteli ve ucuz ekmekle buluşturmak amacıyla Mart ayında seri üretime başlayan Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikası’nın üretim kapasitesinin artmasıyla birlikte vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Halk Ekmek Büfelerinin de sayısı artırılıyor.

Çerkezköy’de Bağlık Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Mahallesi GMKP Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi (iki farklı noktada), Veliköy Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve Güveniş Caddesi’nde bulunan Halk Ekmek Büfelerinde 220 gram ekmek 4,5 TL’den satılırken, 11’inci Halk Ekmek Büfesi de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro yanında hizmete girdi. 

AMFİ TİYATRO YANINDA HİZMETE GİRDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Amfi Tiyatro Yanı Büfemiz vatandaşlarımızın hizmetinde. Çerkezköy Halk Ekmek Satış Büfelerimizin sayılarını vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda her geçen gün artırıyoruz” dedi. 

220 GRAM EKMEK 4.5 TL

220 gram halk ekmeğin 4.5 TL’den satıldığı ekmek satış büfelerinde 300 gram çavdar ekmeği 10 TL’den, 300 gram tam buğday ekmeği 10 TL’den ve 300 gram kepekli ekmek de 8 TL’den satışa sunuluyor. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *