[ad_1]

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, dün saat 10.00’da Çerkezköy’e geldi. İlk olarak Çerkezköy Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Soytürk; Kaymakam Nazmi Günlü, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Soytürk, ardından Kaymakamlık makamında ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

ÇERKEZKÖY’E 4 DERSLİKLİ ANAOKULU YAPILACAK 

 

Ziyarette, Çerkezköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde hayırsever iş insanı Tahsin Aras tarafından yaptırılacak, içerisinde idari odalar, toplantı odası ve yemekhane bulunacak 4 derslikli anaokulunun protokolü de imzalandı. 

Çerkezköy Kaymakamlığı’nda düzenlenen protokol imza törenine; Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Milli Eğitim Müdür V. İlhan Koçer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu ve hayırsever Tahsin Aras katıldı. Protokolün imzalanmasının ardından konuşan Vali Soytürk, “Hayırseverimiz Tahsin Bey’e teşekkür ediyorum. Anaokulumuz, ilimize, ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olsun” dedi.

GÜÇLENDİRMESİ YAPILAN ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ 

 

Müjgan – Serkan Karagöz çifti tarafından yaptırılan, 2023 yılında Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından güçlendirmesi tamamlanan ve  2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başında yeniden eğitim vermeye başlayan Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu’nu da ziyaret eden Vali Soytürk, anaokulunu gezerek incelemelerde bulundu. 

Vali Soytürk, güçlendirme çalışması hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, hayırseverler Müjgan Karagöz ve Serkan Karagöz eşlik etti.

YAPIM SÜRECİ HAKKINDA BİLGİ ALDI 

 

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Çerkezköy Hükümet Konağı’nda da incelemelerde bulunan Vali Soytürk, hükümet konağını gezerek incelemelerde bulundu, yapım süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Ziyaretleri sırasında Vali Soytürk’e Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve ilçe protokolü eşlik etti. 10 bin 100 metrekare yapı alanı sahip Çerkezköy Hükümet Konağı’nın; bodrum kat, zemin kat ve artı üç kattan oluştuğu bilgisini veren yetkililer, “Yapımı sona erdiğinde Çerkezköy’de uzun yıllar kamu hizmeti verecek” dedi. 

Haber / Buse AKIN 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *