[ad_1]

 

Açılışta konuşan İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, “Sadece il ve ilçelerde değil beldelerde de teşkilatlanarak halkımıza en iyi hizmeti sunma gayreti taşıyoruz” dedi. 

İYİ Parti Subaşı Belde Başkanlığı’nın açılışına; İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, Meriç İlçe Başkanı Ömer Ergin, Subaşı Belde Başkanı Ayhan Çetinkaya, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. 

“EN İYİ HİZMETİ SUNMA GAYRETİ TAŞIYORUZ”

Milletvekili Akalın, açılışın ardından vatandaşların sorun, öneri ve taleplerini dinledi. İYİ Parti’ye üye olan vatandaşların rozetini de takan Akalın, “İYİ Parti ailesi, gün geçtikçe büyüyor. Bizler bugün burada İYİ Parti’nin büyüdüğüne birlikte şahit oluyoruz. Sadece il ve ilçelerde değil, beldelerde de teşkilatlanarak halkımıza en iyi hizmeti sunma gayreti taşıyoruz. 

Bugün de coşkulu bir kalabalıkla birlikte Edirne İl Başkanımız Alpay Alpagut Engin, Meriç İlçe Başkanımız Ömer Ergin, Subaşı Belde Başkanımız Ayhan Çetinkaya ve il – ilçe yöneticilerimizle Subaşı Belde Başkanlığımızın açılışını gerçekleştirdik. İYİ Parti’ye üye olmak isteyen vatandaşlarımıza rozetlerini taktık ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. 

Öte yandan halkımızın sorun, öneri ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerinde bulunduk. Her ilimiz ve ilçemizde olduğu gibi halkımızın bizlere teveccühü bizi oldukça gururlandırdı. 

Açılışa katılan, bizleri onurlandıran, desteklerini esirgemeyen, bizlere yürekten inanan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyor hem başkanlığımızın hem de yeni üyelerimizin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Haber / Erdal AYDIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *