[ad_1]

 

Mükellefler, vergilerini Kapaklı Belediyesi internet sitesi www.kapakli.bel.tr/e-belediye sistemi üzerinden ya da E-Devlet sistemi üzerinden yapabilecek.

Kapaklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada her yıl iki taksit olarak tahsil edilen Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam Vergileri ile Evsel Katı Atık ücretlerinin 2023 yılı ikinci taksit ödemelerinin başladığı belirtilerek, “Mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmamalarını tavsiye ediyoruz” denildi. 

E-BELEDİYE UYGULAMASI ÜZERİNDEN ÖDEYEBİLİRLER

Kapaklı Belediyesi’nde meskenlerde emlak; işyerlerinde emlak, çevre temizlik, katı atık toplama ücretleri ile ilan ve reklam vergilerinin 2023 yılı 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım Perşembe günü sona ereceği belirtilen açıklamada “Mükellefler belediyeye gelmeden ve işlemlerini mesai saatine bağlı kalmadan 7/24 güvenli bir şeklide www.kapakli.bel.tr üzerinden E-Belediye uygulamasını kullanarak ya da e-devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, belediyeye yapılan ödemelerde kredi kartı kolaylığı sağlandığı gibi anlaşmalı bankalar nezdinde de taksit imkânı var” denildi. 

Haber / Buse AKIN
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *