[ad_1]

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türkiye’nin dört bir yanından gelenlerin katılımı ile Yunanistan’ın Selanik Şehri’ndeki Mustafa Kemal Atatürk Evi’nde düzenlenen Atatürk’ü Anma Töreni’ne katıldıktan sonra, Selanik Başkonsolosu Serkan Gedik’i ziyaret etti.

Yunanistan ile Kırklareli’ndeki firmaların katılımıyla çeşitli etkinliklerin yapılabileceğini ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Oda olarak üyelerimizle birlikte hedefimiz Balkanlar ile yakınlaşmak ve yeni iş birlikleri kurmaktır. Bu konuda iş dünyamıza yeni iş birlikleri için platformlar oluşturmaya çalışıyoruz” dedi. 

“ÇÖZÜM NOKTASINDA YARDIMA HAZIRIZ”

 

Amaçlarının Kırklareli ekonomisini canlandırmak için gerek yurt içinde gerekse de yurtdışında girişimlerde bulunmak olduğunu ifade eden Ilık, “Bunun içinde gece gündüz demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. 

Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Serkan Gedik ise Yunanistan ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi ve artması yönünde çalışmalara devam ettiklerine değinerek, karşılaşılabilecek her türlü problemlerin çözümü konusunda yardıma hazır olduklarını belirtti.

Haber / Erdal AYDIN 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *