[ad_1]

 

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Büyük oranda biz bu maliyetleri göğüslüyoruz ancak buna rağmen sosyal devlet anlayışı ile hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. 

Kırklareli Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

“YENİ ÜCRET TARİFEMİZ HAYIRLI OLSUN”

 

Ekim Ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen su ücret tarifesinin belirlenmesine yönelik komisyon raporu okundu. Komisyonca su ücretlerinin metreküp bazında 13 lira 69 kuruşa çıkarılması önerildi. Yeni ücret tarifesi, oy çokluğu ile kabul edildi. 

Başkan Kesimoğlu, son günlerde ekonomik alanda çok büyük olumsuzlukların yaşandığını kaydederek, “Maliyetler çok fazla arttı. Malum olduğu üzere son günlerde her şeyin fiyatı oldukça arttı. Akaryakıt ve elektrik giderlerimiz de çok yükseldi. 

Büyük oranda biz bu maliyetleri göğüslüyoruz ancak buna rağmen sosyal devlet anlayışı ile hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeni ücret tarifemizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  Toplantı diğer maddelerin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler ile son buldu. 

Haber / Erdal AYDIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *