[ad_1]

 

Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, “Kentte bulunan kamu müdürlerini meclisimizde ağırlayacağız. Müdürlerimiz meclis üyelerimize 2023 yılında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verecek” dedi. 

Edirne İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş başkanlığında devam etti. Bütçe görüşmelerinin başladığı toplantıda gelecek yıl taslak bütçenin 640 milyon lira olduğu açıklandı.

“KAMU MÜDÜRLERİNİ MECLİSİMİZDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Geçmiş, yaptığı konuşmada görüşmelerin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni etti. Edirne’ye bağlı ilçe, köy ve beldelerin 2024 mali yılı bütçesi ile performans programları ve bütçenin eki olan yatırım programlarını görüşmeye başlayacaklarını aktaran Geçmiş, “Kentte bulunan kamu müdürlerini meclisimizde ağırlayacağız. 

Müdürlerimiz meclis üyelerimize 2023 yılında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verecek. Aynı zamanda Edirnelilerle de bu çalışmalar hakkındaki bilgiler paylaşılacak” ifadelerini kullandı. 

SUNUMLAR YAPILDI 

 

Geçmiş, bütçe çalışmaları kapsamında meclis üyelerinin de yoğun çalışma yaparak yeni kaynaklar bulacağına inandığını sözlerine ekledi. Geçmiş’in konuşmasının ardından Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Adnan Tülek, meclis üyelerine 2023 yılında enstitünün yaptığı çalışmalar hakkına bilgi verdi. 

Toplantıda İl Özel İdaresi Ruhsat Müdürü Ethem Özer de sunum yaptı. 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *