[ad_1]

Türkiye’de Okuyan Makedonyalı Öğrenciler Birliği, Kosovalı Öğrenciler Birliği, Bulgaristan Türkleri Topluluğu ve Uluslararası Balkanlar Derneği tarafından yabancı öğrenciler arası düzenlenen futbol turnuvasına 70 uluslararası öğrencinin yer aldığı 10 takım katıldı.

“HER YERDEN KATILIM OLDU”

Final maçında Somali’den gelen öğrenciler ile Yunanistan’dan gelen öğrencilerin takımları karşılaştı. Batı Trakyalı öğrencilerin takımı rakibi 4-0 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon takımın kaptanı Berkay Semerci, Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı. 

Çok iyi bir turnuva düzenlendiğini belirten Semerci, “Kosova, Bulgaristan, Yunanistan her yerden katılım oldu. Dostluk içinde bir turnuva oldu. Kazandığımız için mutluyum tabi. Sonuçta herkes kazandı” ifadelerini kullandı. 

KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ

 

Trakya Üniversitesi öğrencisi Somali vatandaşı Abdifitah Faysal da turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederek, “Çok eğlenceli bir turnuva geçirdik. Rakiplerimin çok iyiydi. Turnuvayı ikinci tamamladık” dedi. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Edirne Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu tarafından verildi.

AA

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *