[ad_1]

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda yapılan geleneksel ve modern el sanatları, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği üyelerinin çektiği Tekirdağ ve Atatürk fotoğrafları ile Cumhuriyet ve Atatürk konulu kitaplar sergilendi.

“GURUR DUYDUM”

 

Açılışta konuşan Vali Soytürk, “Bugün çok özel bir gün. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutluyoruz. Sabahtan beri büyük bir coşku, büyük bir kalabalıkla ve çok büyük bir emekle hazırlanmış kutlama programından geliyorum. Hem Tekirdağ halkından ve hem de milli eğitimi, askeriyesi, emniyeti, jandarması ile bütün kamu görevlilerimizden gurur duydum. 

Çok güzel bir gün yaşıyoruz. Bugün, bu sergiyle devam ediyor. Yelken yarışlarımızın ödül töreni var, kortejimiz var, kabul törenimiz var. Tekrar Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.  

SERGİYİ GEZDİLER 

 

Vali Soytürk’ün konuşmasının kurdele kesilerek serginin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra Vali Soytürk, eşi Nurdan Soytürk ve protokol üyeleri, el sanatları, fotoğraf ve kitap sergisini gezdi. 

Serginin açılışına Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ün yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Tekirdağ Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Davut Kulalar, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir