[ad_1]

Esnafların ve cadde üzerinden geçen vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti.

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİLER 

 

Vatandaşların hal ve hatrını sorarak bir süre sohbet eden Vali Soytürk, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ziyarette Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler de vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, Türk Bayrağı hediye etti.

CUMHURİYETİMİZİN 100 YILINA TANIKLIK ETTİ

 

Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, daha sonra Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla 101 yaşındaki Şükrüye Gezeroğlu’nu ziyaret etti. Vali Soytürk, Cumhuriyetimizin 100 yılına tanıklık eden asırlık çınar Şükriye Gezeroğlu’nun hal ve hatrını sorarak, bir süre sohbet etti. Gezeroğlu ve Kızı Semra Başaraner’in Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, çiçek ve Türk Bayrağı hediye etti.

“ONLAR SAYESİNDE MİLLİ İRADE GASP EDİLEMEDİ”

 

Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü dolayısıyla 15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişiminde İstanbul Boğaziçi Köprüsünde görevini ifa ederken şehit olan polis memuru Münir Alkan’ın annesi Münibe Alkan’ı ziyaret etti. Kur’an-ı Kerim okunarak dua edilen ziyarette Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, şehidimizin annesi ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. 

Şehidimizin ailesinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Vali Soytürk, çiçek ve Türk Bayrağı hediye etti. Ziyarette konuşan Vali Soytürk, “Vatanımız uğruna hayatını feda eden şehitlerimize ve gazilik onuruna erişen milletimizin asil evlatlarına minnet ve şükran borçluyuz. 

Onlar sayesinde Millet Meclisimiz ve kurumlarımız ele geçirilemedi, milli irade gasp edilemedi ve istiklalimize, istikbalimize pranga vurulamadı. Şehitlik mertebesine ulaşan vatan evlatlarına Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’e ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık eşlik etti.

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *