[ad_1]

Her zaman genç girişimcileri desteklediklerini belirten Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Kırklareli’nin hem sanayisinin gelişmesine hem de istihdamının artmasına yönelik yapılan çalışmalara büyük önem veriyoruz. 

Değişen piyasa koşullarına hızlı uyum yetenekleri, işsizliğin azaltılması ile yeni iş alanlarının oluşmasına olanak sağlamaları ve ekonomiye dinamizm katmaları sebebiyle genç girişimcilerimiz, ilimiz ve ülkemiz ekonomisi için çok değerli buluyorum ve tüm imkânlarımızla onların yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. 

“HİÇBİR ZAMAN GERİ DURMADIM” 

Ilık, “2018 yılında göreve gelirken girişimciliğin dünyanın ve ülkemizin yeni trendlerinden birisi olacağını çok iyi biliyordum. Girişimcileri ve girişimciliğin yeni trendlerini takip edip desteklemekten hiçbir zaman geri durmadım. Girişimci birisi olarak yola çıkış hikayem Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu ile başladı. 2018 itibariyle Genç Girişimciler Kurulu Üst Yönetimi’nde de yer bulmamla ve yerel programlarda girişimciliğe verdiğim destekler halen devam etmektedir. 

Geçmişten gelen girişimcilik serüvenim ve iş dünyası deneyimim benim girişimciliğe bakış açımı, yenilikçilik ve yaratıcılık ekseni etrafında şekillendirdi. Bu doğrultuda, 2019 yılında girişimci bir oda olarak yürüttüğümüz lobi faaliyetlerimiz kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde ve Habitat Derneği ortaklığı ile hayata geçen 17 Girişimcilik Merkezi’nden bir tanesi olarak Edirne ve Tekirdağ’ı da kapsayan “Bölgesel Topluluk Merkezi olan İstasyon Kırklareli”yi şehrimize kazandırdık. 

Genç girişimcilerimize toplumun her kesiminden destek olunması ile ilimizin, ülkemiz genelinde daha da tanınır hale gelmesine büyük katkısı olacağına inanıyor ve herkesin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Haber / Ebru CÜNİ 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *