[ad_1]

 

Törene Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı, Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında konuşan Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, “Önümüzdeki hafta Havsa Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne atanmamın 3. yılı sona erecektir. Bu 3 yıllık süreçte önemli çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. 

Daha önce bulunduğum görevlerde olduğu gibi öncelikle yüksekokulumuzun kurumsal yapısını güçlendirmeye gayret ettim. Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın severek geldiği bir eğitim kurum haline gelmesine çalıştım. Rektörlüğümüzden aldığım destek ile fiziksel şartların iyileştirilmesi için çaba sarf ettik” dedi. 

“BİRÇOK KONUDA FARKINDALIK OLUŞTURDUK” 

“Önceki yıllarda arkadaki çöplük ve önündeki bataklıkla anılan okulumuzun imajını değiştirerek gül bahçesi ile anılan bir okul haline getirmeye çalıştık” diyen Tan, “Elbette başaramadığımız hedeflerimiz var. 

Ama en azından sempozyumlar, gül hasat etkinlikleri, Edirne Kırmızısı çalışmaları, konferanslar, sergiler, bilimsel projeler, öğrenci gezileri, kurslar, açılış ve mezuniyet törenleri ile birçok konuda farkındalık oluşturduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ 

 

Törenin açılış konuşmalarının ardından, geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında akademik teşvik alan, yayın ve proje üreten akademik personele Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı tarafından başarı belgesi verildi. 

Ardından meslekte 20, 25 ve 30. yılını dolduran akademik ve idari personele Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca üniversitede 2-5 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen II. Uluslararası Edirne Kırmızısı Sempozyumu’nda görev alan Havsa Meslek Yüksekokulu öğrencilerine de teşekkür belgesi verildi.

AÇILIŞ DERSİ VERİLDİ 

Törenin son bölümünde Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nalan Demiral tarafından açılış dersi verildi. Prof. Dr. Nalan Demiral; Sosyal Bilimlerde Kariyer, Toplumsal ve Kişisel Beklentiler başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Havsa Meslek Yüksekokulu tarafından 2022 yılındaki akademik açılışta başlatılan ve Havsa Kaymakamı ile öğrencileri buluşturan etkinlik bu yıl da gerçekleştirildi. 

Açılış töreninin ardından her sınıftan seçilen öğrenci temsilcileri ile Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı bir araya gelerek, öğrencilerin sorunlarını dinledi. Ardından birinci sınıf öğrencileri için oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. 

Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Tolga Erdoğan tarafından verilen eğitimde yeni kayıt yaptıran öğrencilere Trakya Üniversitesi ve Havsa Meslek Yüksekokulu tanıtıldı. Seminerin son bölümünde öğrencilere Öğrenci Bilgi ve Yönetim sistemi anlatılarak kullanımı hakkında bilgiler verildi.

Haber / Menşure KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *