[ad_1]

 

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda bugün saat 12.30’da düzenlenen kan bağışı kampanyasında konuşan Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, “Hedefimiz her gün 100 ünite kan toplamaktır. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyamıza davet ediyoruz” dedi. 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Çerkezköy Şubesi iş birliğinde ‘1 ünite kan 3 can’ kampanyası başlatıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda dün başlayan kampanyaya Çerkezköy’de okul müdürleri ve öğretmenler de kan vererek destek oldu. 

“HEDEFİMİZ HER GÜN 100 ÜNİTE KAN TOPLAMAK” 

Kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, “Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 24-25 Ekim ve 28-29 Ekim tarihleri arasında kan bağışı kampanyası düzenledik. 

Zaman zaman düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamızı Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde daha da genişlettik. Hedefimiz her gün 100 ünite kan toplamaktır. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyamıza davet ediyoruz. 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüze, öğretmenlerimize, okul müdürlerimize ve kaymakamımıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek, vatandaşları kan bağışına davet etti. 

EN ÇOK KAN VEREN OKULLAR KIZILPINAR VE VELİKÖY İLKOKULU

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da Türk Kızılay’ının her zaman yanında olduklarını kaydederek, “Kampanya ile ilgili tüm öğretmenlerimize, okul müdürümüze duyurumuzu yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi. 

Trakya’da en çok kan veren okulların Kızılpınar İlkokulu ve Veliköy İlkokulu olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ise “Okul Müdürlerimiz Bekir Tayfun Ertürk, İbrahim Bayrak ve idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanlığı organizasyonunda düzenlenen kan bağışı etkinliğine; Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *