[ad_1]

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Gazze’de bir sağlık kuruluşunun bombalanması, sivillerin ve sivil yerleşim yerlerinin hedef alınması, yok edilmesi açık bir savaş ve insanlık suçudur. Vicdanları taşlaşanlara lanet olsun” dedi. 

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada, İsrail’in Filistin’deki saldırılarını kınadı.  

“İNSANLIK YALNIZ BIRAKILDI”

“Gazze’de bir sağlık kuruluşunun bombalanması, sivillerin ve sivil yerleşim yerlerinin hedef alınması, yok edilmesi açık bir savaş ve insanlık suçudur” diyen Milletvekili Gündoğdu, “Bu cinayeti, bu vahşeti şiddetle kınıyorum. İçinde hastaların olduğu hastaneyi bombalayarak yüzlerce cana kıymak terörle mücadele falan değildir, açık katliamdır ve açık savaş suçudur. Vicdanları taşlaşanlara lanet olsun. 

Acımasızca hasta, çocuk, kadın demeden katliam yapanlara lanet olsun. İnsanlıktan çıkanlara lanet olsun. Bebekleri anasız, anaları bebeksiz bırakanlara lanet olsun. Bugün sadece Gazze yalnız bırakılmadı, insanlık yalnız bırakıldı, merhamet ve vicdanlar da yok edildi. Acı ve gözyaşı daha da büyümeden, insanlık tükenmeden hemen barış diyoruz, barış diyoruz, barış diyoruz” 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *