[ad_1]

 

9 yaş üzeri herkesin katılabileceği ‘Afet ve Koordinasyon Yılı’nı Sen Anlat’ isimli slogan yarışmasına başvurular 27 Ekim’e kadar yapılabilecek. Yarışmanın birincisine laptop, ikincisine ve üçüncüsüne tablet hediye edilecek. Birinci seçilen slogan ise yılın sloganı olacak.

Lüleburgaz Belediyesi 2024 Afet ve Koordinasyon Yılı için slogan yarışması düzenleyecek. 

BİRİNCİYE LAPTOP HEDİYE EDİLECEK

2016 yılından beri her yılı belli bir temayla kutlayan ve önümüzdeki yılı “2024 Afet ve Koordinasyon Yılı” ilan eden Lüleburgaz Belediyesi “Afet ve Koordinasyon Yılı’nı Sen Anlat” diyerek slogan yarışmasını başlattı. Deprem, sel, yangın gibi doğal afetlere yönelik farkındalığı arttırmanın amaçlandığı slogan yarışmasına başvurular 23 Ekim’e kadar adrese posta veya sloganyarismasi@luleburgaz.bel.tr e-posta adresine ya da elden Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapılabilecek. 

9 yaş ve üzeri herkesin katılabileceği yarışmaya başvuruların tamamlanmasının ardından 7 kişilik seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda yarışmanın kazananı belli olacak. Yarışmanın kazananı 13 Kasım’da açıklanacak, ödül töreni ise 2024 Afet ve Koordinasyon Yılı Açılışı’nda yapılacak. Yarışmanın birincisine laptop, ikincisine ve üçüncüsüne tablet hediye edilecek. Birinci seçilen slogan ise yılın sloganı olacak.

“KONUYU TAM VE NET BİR ŞEKİLDE ANLATMALI” 

Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yarışma ulusal ve tek kademeli olup, 9 yaş ve üzeri herkese açıktır. Yarışmaya her katılımcı en fazla 3 adet sloganla katılabilir. Yarışmaya katılacak katılımcının sloganı ile birlikte Adı-Soyadı, Yarışma için katılımcı tarafından belirlenmiş olan rumuz, T.C. Kimlik Numarası, Açık Adresi, Telefon Numarası ve varsa e-posta adresi ve velinin imzasının bulunduğu katılım formunu iletmesi gerekmektedir. 

Katılım Formu Şartname eklerinde yer almaktadır. Tüm rumuzlara ait bilgiler ayrı bir yerde Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’nca gizli olarak yarışma sonuçlanana kadar saklanacaktır. Yapılan başvuruların ve katılımcıların kimlik doğrulaması yarışma sekretaryası tarafından yapılacaktır. 

Kimlik doğrulaması yapılan yarışmacılar değerlendirmeye alınacaktır. Her katılımcı, en fazla üç tane rumuz ve her rumuz için bir sloganla yarışmaya katılabilir. Sloganlar, konuyu tam ve net bir şekilde anlatmalı, akılda kalıcı olmalı, yalın ve anlaşılır olmalıdır” denildi. 

Haber / Ebru CÜNİ 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *