[ad_1]

 

Kırklareli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Meryem Çamur Demir başkanlığında, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hayrettin Toylan ile Fakülte akademik ve idari personelinin katılımı ile yapıldı.

Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Meryem Çamur Demir, konuşmasına fakülte akademik ve idari personeline sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisini ileterek başladı.

“BU TÜR TOPLANTILAR ÇOK ÖNEMLİ” 

Akademik Kurul Toplantılarının katılım gösteren akademisyenler arasında fikir alışverişinin yapıldığı yerler olduğunu ifade eden Prof. Dr. Çamur Demir, güçlü ve başarılı bir üniversitenin asli unsuru olan akademisyenlerin motivasyon ve yetkinliklerinin artırılması noktasında bu tür toplantıların çok önemli olduğunu kaydetti.

“ÜST SIRALARA GELMESİNE KATKI SUNMALIYIZ”

 

Eğiticilerin Eğitimi Programı, Kalite ve Akreditasyon çalışmaları, İşyerinde Mesleki Eğitim Programı, Kariyer Merkezi’nin öğrencilere sunduğu imkanlar, Mezun Takip Sisteminin etkili kullanımı, öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımı, Gıda İhtisaslaşma ve Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme hususlarında Teknoloji Fakültesinin daha fazla destek sunması, Teknoloji Fakültesinin tanınırlığının ve tercih edilirliğinin artırılması ve öğrencilerde aidiyet duygusu geliştirme gibi konularda yapılması gereken çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Meryem Çamur Demir, “Makale, proje, bildiri sayılarında artış sağlayarak Fakültemizin ve Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda üst sıralara gelmesine katkı sunmalıyız. Öğrencilerimize verdiğimiz eğitimde öğrenci odaklı olmanızdan ve başarılı çalışmalar yürütmenizden ötürü tüm akademik ve idari personelimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER ALINDI 

Rektör Yardımcısı Çamur Demir’in konuşmasının ardından Doç. Dr. Hayrettin Toylan, Mekatronik Mühendisliği Bölümü faaliyet raporunu, Doç. Dr. Betül Özer ise Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü faaliyet raporunu sundu. Akademik Kurul Toplantısı, fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından sona erdi.

Haber / İrem BANÇO  

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir