[ad_1]

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin geleceğin proje fikirlerini üreten gençleri teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiği ve bu yıl 6’ncı dönemi düzenlenen Geleceğin Yıldız Girişimcileri programında başarı gösteren gençlere ödülleri verildi. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde bulunan Sinema Atölyesi’nde düzenlenen ödül törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet ve projeleriyle dereceye giren öğrenciler katıldı.

“GİRİŞİMCİ GENÇLERİMİZİ DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Ödüllerin verilmesi öncesinde konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli; “Geleceğin Yıldız Girişimcileri 6. Dönemi’nde ortaya koydukları proje fikirleriyle finalist olma başarısı gösteren gençlerimizi tebrik ediyorum. Her biri bu kentin yıldızı olan ve beyin göçünü tersine döndüreceklerine inandığımız, Lüleburgaz’a değer katacak girişimci gençlerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

 

7 okuldan 35 takım, toplam 121 öğrenci ve 14 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen Geleceğin Yıldız Girişimcileri 6’ncı döneminde Lüleburgaz Lisesi öğrencileri Göknil Övünbay, İrem Avcı ve Sude Naz Lal ve Danışman Öğretmenleri Gülşah Erkan Çınar, İnci Yılmaz Şimşek ‘Bul Buluştur’ isimli proje fikri ile birinci olurken, Ramazan Yaman Fen Lisesi öğrencileri Ceylin Başgelen, Frangız Khıdırova, Çağan Kota, Danışman Öğretmenleri Duygu Yıldız, Yasemin Keçici ‘Mechateam2’ isimli proje fikri ile ikinci, Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencileri Elif Naz Cıva, Zeynep Naz Gündüz, Berre Su Efe, Andaç Kıvanç Zorlutuna ve Danışman Öğretmenleri İlker Güler, Özlem Eralp Aktan ‘Cepte İklim’ isimli proje fikri ile üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli tarafından verildi. 

Haber / Ebru CÜNİ
 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir