[ad_1]

 

Çorlu, Çerkezköy, Ergene ve Kapaklı’daki eğitim yatırımlarının masaya yatırıldığı toplantının ardından  önceki gün düzenlenen toplantılarda da Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Saray,  Süleymanpaşa, Muratlı ve Marmaraereğlisi’ndeki eğitim yatırımları görüşüldü.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen İlçe Eğitim Yatırımları Toplantısı’nda Şarköy, Malkara, Hayrabolu ve Saray’ın eğitim planlaması ve yatırımlar masaya yatırıldı.

EĞİTİM PLANLAMASI VE YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Kaan Peker, Şarköy Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Saray Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Yatırım İzleme Şube Müdürü Tolga Göçmen ve Şarköy, Malkara, Hayrabolu ve Saray İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

3 İLÇENİN EĞİTİM YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

 

Recep Soytürk başkanlığında, Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda yapılan diğer toplantıda da Süleymanpaşa, Muratlı ve Marmaraereğlisi’nin eğitim planlaması ve yatırımlar görüşüldü. 

VaLİ Recep Soytürk başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Kaan Peker, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Muratlı Kaymakamı Bülent Uygur, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Yatırım İzleme Şube Müdürü Tolga Göçmen ve Süleymanpaşa, Muratlı ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Haber / İrem  BANÇO

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *