[ad_1]

 

Düzenlenen kahvaltı programına Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı, Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Akgül, Tekirdağ İl Başkan Vekili Dağıstan Yıldırım, Tekirdağ Mahalli İdareler Başkanı ve Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Cihat Karabulut, Ar-Ge’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Aday Adayı Burak Çapkın, il yönetimi ve ilçe yönetimi katıldı. 

Filistin’de hayatını kaybeden vatandaşlar için okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından programın açılış konuşmasını Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı yaptı. Çakı, “Yeniden Refah Partisi 4 yıldır bir kuruş almadan faaliyetlerini sürdürüyor. 4 yıldır ilk defa bir yerel seçimlere gireceğiz ve bu yerel seçimler için milletimizden sorunları ve çözümleri dinledik. 

Bunları kitap haline getirerek genel merkezimize sunduk ve tüm siyasi partilere gönderdik. Diğer partiler gibi para gücüyle büyüyen bir teşkilatla değil, gerçekten ihlaslı, liyakatli arkadaşlarla, halkın içindeki kadrolarla, arkadaşlarla yürüyoruz. Onlardan da Allah razı olsun. Allah davamızda muzaffer eylesin” dedi. 

“BİR GÜN YENİDEN REFAH PARTİSİ BU ÜLKEYİ YÖNETECEKTİR”

Çakı, “Bugün parayla, pulla yükselen partilerin eridiğini, bizim partimizin ise her geçen gün iktidara doğru yürüdüğünü görüyoruz. İman varsa imkan vardır diyoruz. Bir gün Yeniden Refah Partisi bu ülkeyi yönetecektir. Ve yerel seçimlerde de hiç beklenmeyen ciddi bir zafere ulaşacaktır. Zafer inananlarındır. Zafer yakındır” diye konuştu. 

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yeniden Refah Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Akgül de yaptığı konuşmada, “Bugün Yeniden Refah Partisi olarak yeni bir adım attık. Kapaklımızda 2019’dan bu yana faaliyet gösteren teşkilatımızın bu noktaya gelmesinde emeği olan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayımız Cihat Karabulut ve Meclis Üyesi Aday Adayımız Burak Çapkın’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

“MİLLETİMİZİN DESTEĞİ VE DUALARIYLA BU HEDEFLERE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Programda Tekirdağ İl Başkan Vekili Dağıstan Yıldırım da konuşma yaptı. Milli görüşün milletin özünden, inancından ve değerlerinden ilham aldığını söyleyen Yıldırım, “Bizim için önemli olan sadece belediyedeki hizmetleri sunmak değil, aynı zamanda toplumumuzu bir arada tutan, dayanışmayı ve adaleti temsil eden bir yönetim anlayışını hayata geçirmektir. 

Bizim için her birey eşittir. Ve herkesin yaşam kalitesini artırmak için büyük çaba göstermek gerekir. Biz bu çabayı gösteriyoruz” dedi. Kapaklı’nın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu bir ilçe olduğunu söyleyen Yıldırım, “Bizler bu güzel ilçenin potansiyelini en üst düzeye çıkartmak için buradayız. 

Belediyeciliği bir hizmet yarışı olarak görmek yerine bir sorumluluk ve fırsat olarak kabul ediyoruz. Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevreye kadar her alanda Kapaklı’nın kalkınmasına ve insanlarımızın refahına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için yola çıktık. Milli görüş belediyeciliği adaleti ve şeffaflığı temel alır. Yeniden Refah Partisi olarak Kapaklı’da milli görüş belediyeciliğini bir yaşam tarzı olarak sunmaya ve ilçemizin daha iyi geleceğe sahip olmasını sağlamaya kararlıyız. 

İnancımız, gücümüz ve kararlılığımızla Kapaklı’yı daha yaşanabilir ve daha adil bir ilçe yapmak için çalışacağımızı taahhüt ediyoruz. Milletimizin desteği ve dualarıyla bu hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz. 94 seçimlerindeki Refah belediyeciliğin örneğini 2024’te sunacağız” diye konuştu.   

“MİLLİ GÖRÜŞ ANLAYIŞI KAPAKLI’DA KUTLU YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKMIŞTIR”

 

Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Ar-Ge’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burak Çapkın da yaptığı konuşmada “Kutlu davamızın tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi ile birlikte, Kapaklılı vatandaşlarımıza Milli Görüş çağının başladığını duyurmak istiyorum. İlhamını yalnızca milletten alan Milli Görüş anlayışı Kapaklı’da kutlu yürüyüşüne çıkmıştır. 

Bizler Tekirdağ ve Kapaklı özelinde hazırlamış olduğumuz 230 sayfayı aşkın AR-GE raporlarımız ve projelerimiz ile en hazır şekilde milletimize hizmet için geliyoruz. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir muhalefet anlayışını benimseyerek yapılan hayırlı hizmetleri tebrik etmek yanlışları düzeltmek için geliyoruz. 

Sosyal belediyecilik anlayışını ülkemize tanıtan Erbakan Hocamızın öğrencileri olarak efsane hizmetlerle Kapaklı halkını tekrardan buluşturacağız. Eğitimini Erbakan Hocamızdan almış, ilmi siyasete hakim Milli Görüşün sarsılmaz müdafiileri olarak buradan Kapaklı kamuoyuna duyuruyoruz: yüzde 7’nin üzerinde oyuyla seçimin sonucunu belirleyecek parti Yeniden Refah Partisi ve Milli Görüş anlayışıdır” ifadelerini kullandı. 

“MİLLİ GÖRÜŞ CADDESİ DIŞINDA KALAN HER SOKAK ÇIKMAZ SOKAKTIR”

Yeniden Refah Partisi teşkilatlarını yok sayanların kaybetmeye de mahkum olacağını dile getiren Çapkın, “Millete hizmet etmenin kapısı burası, yolu burası diyoruz. Kapı burada, yol burada. Bu dava, bu kapıda başladı, burada bitecektir. Milli Görüş caddesi dışında kalan her sokak çıkmaz sokaktır. Milletimize de şunun sözünü veriyoruz, seçimi kazandığımız ilk gün aynı Erbakan hocamızın yaptığı gibi “Rüşvet alan da veren de melundur” hadisi şerifini Kapaklı Belediyesinin en gözde yerine asarak görevimize başlayacağız. 

Taklitçi zihniyetlere Kapaklı Belediyesini teslim etmeyeceğiz ve borç faiz ekonomisine terk etmeyeceğiz. Her türlü rüşvetin, adamcılığın, yolsuzluğun, liyakat dışı uygulamanın karşısında duran Yeniden Refah Partimiz milletimizi hak etmiş olduğu hizmetler ile buluşturacak ve adil bir düzeni Kapaklı’da ilmek ilmek inşa edecektir” dedi. 

“ADALETLİ VE KAPSAYICI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI TEMSİL EDİYORUZ”

Yeniden Refah Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Cihat Karabulut da yaptığı konuşmada “Şehrimizin güzide ilçelerinden biri olan Kapaklı’yı daha yaşanabilir ve kalkınmış bir bölge haline getirme hedefiyle buradayız. Öncelikle, Yeniden Refah Partisi’nin Belediye Başkan adayı olarak Kapaklı’da üstlenmiş olduğumuz bu görevi, Milletimiz için bir onur vesilesi olarak kabul ediyoruz. 

Göreve talip olmamızın temel nedeni, milletimizin değerlerine, milli kültürüne ve manevi değerlere olan bağlılığımızdır. Biz, Milli Görüş hareketinin bir parçası olarak, toplumumuzun ihtiyaçlarına duyarlı, adaletli ve kapsayıcı bir belediyecilik anlayışını temsil ediyoruz” diye konuştu. 

“GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEYECEK VE YEREL EKONOMİYİ CANLANDIRACAĞIZ”

 

Milli Görüş belediyeciliğinin, insan merkezli bir yaklaşım olduğunu kaydeden Karabulut, “Kapaklı’da, her bireyin yaşam kalitesini artırmayı ve toplumsal refahı yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, önceliklerimiz arasında eğitim, sağlık, ulaşım, istihdam ve çevre gibi temel konular bulunmaktadır. Eğitim, gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için temel bir taşıyıcıdır. 

Kapaklı’da Milli Görüş belediyeciliği ile yerel yönetimler bazında eğitim kalitesini yükseltecek adımlar atacak ve gençlerimizi bilgiyle donatacağız. Sağlık, toplumumuzun en önemli unsurlarından biridir. Kapaklı’da Milli Görüş belediyeciliği ile sağlık hizmetlerini kolayca ulaşılabilir hale getirecek, sağlıklı yaşam koşullarını teşvik edeceğiz. 

Ulaşım, bir ilçenin can damarıdır. Kapaklı’da Milli Görüş belediyeciliği ile ulaşım altyapısını geliştirecek, trafiği rahatlatacak ve sürdürülebilir ulaşımı teşvik edeceğiz. İstihdam, ailelerimizin refahını artırmanın anahtarıdır. Kapaklı’da Milli Görüş belediyeciliği ile iş fırsatlarını artıracak, girişimciliği destekleyecek ve yerel ekonomiyi canlandıracağız” dedi. 

“İÇİN MODERN YÖNETİM YÖNTEMLERİNİ UYGULAYACAĞIZ”

Engelli istihdamını teşvik eden programlar, işyerlerine teşvikler ve engellilere yönelik mesleki eğitim kursları düzenleyeceklerini dile getiren Karabulut, “Çevre, gelecek nesillerimiz için emanettir. Kapaklı’da Milli Görüş belediyeciliği ile çevre koruma ve sürdürülebilirlik ilkelerine bağlı kalacak, temiz bir çevreyi koruyacak ve yeşil alanları arttıracağız. 

Yaşanan hava kirliliğini önlemek için temiz enerji kaynaklarını destekleyerek, ilçemizin temiz bir çevreye sahip olmasını sağlamak için çalışacağız. Kapaklı’da yerel yönetimleri daha etkin hale getirerek hizmet kalitesini artırmak için çaba harcayacağız. Belediye hizmetlerini daha verimli bir şekilde sunmak için modern yönetim yöntemlerini uygulayacağız. 

Yeniden Refah Partisi olarak, Kapaklı ilçesini daha güzel bir yere dönüştürmek için birlikte çalışmaya hazırız. Toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayan bir belediyecilik anlayışıyla, birlikte çalışarak Kapaklı’yı daha yaşanabilir refah ilçesi haline getirebiliriz. 

Yeniden Refah Partisi olarak Kapaklı’da Milli Görüş ilke ve değerleriyle hareket ederek, ilçemizin sosyal ve ekonomik kalkınmasını desteklemek için buradayız. Hep birlikte, daha güçlü, daha adil ve daha refah bir Kapaklı inşa edeceğiz. Artık Kapaklı’da genç sesin, genç nefesin, genç başkanın zamanı geldi. Milli Görüş çağı başlasın” diye konuştu. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *