[ad_1]

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Taştan’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. 

BÖLÜM FAALİYET RAPORLARI SUNULDI

Açılış konuşmalarının ardından Onur ve Yüksek Onur öğrencilerine plaketleri takdim edildi. Daha sonra Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İncaz, Finans ve Bankacılık Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem Berk ve Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Saime Doğan bölümlerinin tanıtımı yaparak 2022-2023 akademik yılı bölüm faaliyet raporlarını sundu. 

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER ALINDI

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılında fakülte bünyesinde yürütülecek akademik çalışmalar, geçtiğimiz akademik yılda gerçekleştirilen proje, makale, dergi ve laboratuvar çalışmalarının yanı sıra fakülte ve üniversite bünyesinde kalite çalışmaları, kalite çalışmalarının sonuçları ve kalitede iyileştirme hususları görüşüldü. Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

Haber / Ebru CÜNİ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *