[ad_1]

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından kent mobilyaları dekorasyonuyla şehrin değişik noktalarına konulan beton çöp kovalarının kırıldığını görünce, esnafın güvenlik kameralarından çöp kovalarını kimin kırdığını bulmaya çalıştılar.

Kameralara yansıyan görüntülerse adeta mahallelinin kanını dondurdu. Çöp bidonunu kullanılamaz hale getirenlerin, çöp toplaması gereken 2 belediye görevlisi olduğunu fark eden ve o görüntüleri sosyal medya üzerinden haber merkezimize ulaştıran mahalleli, “Hainliğin bu kadarı olur ancak. 

 

 

Belediyeden çöp toplamak için maaş alıp, belediyenin çöpleri için koyduğu bidonu haince kıran bu ahlaksızlara kim dur deyip, kim hesap soracak? Böyle bir hainliği bir insan ekmek yediği yere, milletin malına yapar mı? Umarız belediye yetkilileri bu hainlikle ilgili kamuoyuna bir açıklama yapar. 

 

 

Aksi takdirde sessiz kalmaları bunların hainliğine ortak olmaları manasına gelir. Bu iğrenç manzaraya sessiz kalanların karşısında halkın sessiz kalmayacağını bilmelerini isteriz” diyerek tepki gösterdiler.

 

 

GÜVENLİK KAMERALARINA AN BE AN YANSIDI 

Sağlam çöp bidonlarını kırıp demirleri alma anları güvenlik kameralarına an be an yansırken, mahalle sakinleri çöp bidonlarının çöpçüler tarafından kullanılmaz hale getirilmesinin ardından geçici çözümü kartondan yaptıkları çöp kovasında buldular. 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *