[ad_1]

Toplantıda; Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi, geçmiş ayda yapılan hizmetler, gelecek ay boyunca yapılacak hizmetler, Edirne’de inşaatı planlanan Hafızlık Kur’an Kursu ve diğer gündem maddeleri başta olmak üzere pek çok konu hakkında istişareler yapıldı, kararlar alındı.

KİTAP HEDİYE ETTİ 

Ziyaret kapsamında ayrıca Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü, müftüleri kabul etti. İl Müftüsü Hasan Başoğlu, kabullerinden dolayı Kaymakam Kökçü’ye teşekkür ederek, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan çıkan “Peygamber İman ve İstikamet” adlı eseri hediye etti.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ 

 

İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Uzunköprü İlçe Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Diyanet Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Burada tefsir dersi yapan kadınlarla kısa bir süre sohbet eden Başoğlu, derslere devam ettikleri için hem kendilerine teşekkür etti hem de öğrendiklerini aileleriyle paylaşmalarını rica etti. 

İl Müftüsü Başoğlu, son olarak ilçede faaliyet gösteren 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Burada da çocuklarla ilgilendi ve her birine çeşitli hediyeler verdi.

Haber / Ebru CÜNİ 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir