[ad_1]

 

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda işletme sahibi Faruk Kılıççı, 9 mermi ile yaralanırken, Kılıççı’yı yaralayan ve sakat kalmasına sebep olan T.S. ise bir süre cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı.  

Olay, Çorlu Şeyhsinan Mahallesi’ndeki bir tekel bayisinde 5 ay önce yaşandı. 

KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye göre tekel bayiine giden T.S. ile işletmeci Faruk Kılıççı arasında tartışma çıktı. Bayinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Kılıççı, tartışmanın büyümesi üzerine kasanın başından ayrılarak T.S.’yi uzaklaştırmak istedi. Olayın bir anda büyümesi üzerine Kılıççı, T.S.’ye bir süre yumruk sallayarak şahsı yere yığdı. Yere yığılan şahıs, daha sonra ayağa kalkarak belinden çıkardığı silah ile tekel bayi işletmecisi Faruk Kılıççı’ya kurşun yağdırdı. 

TUTUKLANDI 

Silahlı kavgada 9 mermi ile yaralanan Kılıççı, hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu edilirken, o anlar tekel bayinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına alırken, zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyeye tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“HARAÇ İSTEDİ” 

 

İşletmeci Faruk Kılıççı, T.S.’nin aile yakınları tarafından sürekli olarak tehdit edildiğini iddia ederek, “Bir şahıs gece yarısı benim işlettiğim büfeye geldi. Benden haraç istedi. ‘Senin oğlunu öldüreceğim, gelinini kaçıracağım, hanımını böyle yapacağım’ diyerek bana pis küfürler ve hareketler etti. ‘Biz bütün büfelerden haraç alıyoruz. Çorlu’da bizi tanımayan yoktur’ dedi.

Benim, ‘Size haraç vermem’ demem üzerine aramızda ağız münakaşası başladı. Bana hakaret etmeye devam edince yakasından tutup dışarıya çıkarmaya çalıştım. Bana, ‘Ben bu parayı almadan buradan gitmem’ dedi. Ben kendisini çıkarmaya çalışırken bana ‘Beni bırak’ diye yalvardı, ben de kendisini bıraktım. Bıraktıktan sonra bana 9 tane kurşun sıktı. Çok kan kaybettiğim için beni hastaneye kaldırdılar” dedi. 

“CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK” 

Sağ ayağının tutmadığını, sakat kaldığını kaydeden Kılıççı, “Sakat kaldım. Şahsın aile büyükleri de araya girdi. Bana ‘Senin tüm zararını karşılayacağız’ dediler. Sonrasında beni kandırdılar. Tehdit etmeye başladılar. ‘Senin çoluk çocuğunu öldüreceğiz, biz burada mafyayız’ dediler. Şahsın babası beni arayarak, ‘Elinden geleni ardına koyma’ diyerek tehdit etti. 

Şu an can güvenliğimiz yok. Bu şahıslar, ‘Çorlu’da biz mafyayız’ diyerek millete çöküyorlar. Benim çoluk çocuğumun, ailemin başına bir şey gelirse sorumlusu bu ailedir. Ben bu insanları ne tanırım ne dostluğum var. Geldiler benim iş yerimde bana bunu yaptılar” ifadelerini kullandı. 

“BABAM ŞİKAYETİ GERİ ÇEKMEK ZORUNDA KALDI” 

Silahlı saldırıya uğrayan Faruk Kılıççı’nın oğlu Muhammet Yusuf Kılıççı ise zanlı içeri girdikten sonra babasının sürekli tehdit edildiğinden dolayı babasının şikayetini geri çekmek zorunda kaldığını, bunun üzerine zanlının tekrar salıverildiğini ifade ederek, babasını alıp tekrar şikayetçi olduklarını belirtti. 

Haber / Şaban KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *