[ad_1]

 

Dün yapılan İYİ Parti Grup Toplantısı’nda partililere hitap etmek üzere kürsüye gelen  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmasından önce İYİ Parti’nin Şarköy ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayları açıklandı.  İYİ Parti Şarköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akkoç, İYİ Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Avukat Barış Bilge ve İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner ile kürsüde fotoğraf çektiren Genel Başkan Meral Akşener, “Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum” dedi.

 
PARTİ ROZETİ TAKILDI

Afyonkarahisar’da Dazkırı İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Güneş Zengin, Başmakçı İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Muhammet Şentürk’ün açıklandığı toplantıda Karabük Safranbolu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan sanatçı Hakan Peker’e de parti rozeyi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından takıldı.  

ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Meral Akşener, “Allah bütün arkadaşlarımızın başarılı olmasını nasip etsin. İnşallah iddiaların aksine pek çok arkadaşımızın belediye başkanı olduğu ve iyi belediyeciliği Türkiye’ye ispatladığı bir başarının sahibi olurlar. Yolları açık olsun. Hakan kardeşime ayrıca bir teşekkürüm var. Ekstradan İYİ Parti ile yol yürümek kolay bir iş değil. Her taraftan taş atılan bir siyasi yapıyız. 

Eskilerin bildiği bir cümle vardır, ‘Bas müminin dalına gör ondaki imanı’ biz habire iman görüyoruz, yani nasırlara bastığımız için. Dolayısıyla ne İsa’ya ne Musa’ya gidemedik, bir türlü yaranamadık. Bir sanatçı hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız memleketinde, doğduğu yerde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun, hepinizden Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“YEREL SEÇİMLERDE İPİ GÖĞÜSLEYECEK KENTLERİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Tekirdağ 2 ilçenin belediye başkan adayının belirlenmesinin ardından İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “İYİ Parti Belediyeciliğini hemşehrilerimizle buluşturmak için ilk adımı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in olurlarıyla atmış bulunuyoruz. 

Süleymanpaşa ilçemizde Av. Barış Bilge, Şarköy ilçemizde Sayın Hüseyin Akkoç başkanlarımızla yerel seçimlerde ipi göğüsleyecek kentlerimizi ayağa kaldıracağız” denildi
 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *