[ad_1]

Gelecek Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Pazar günü saat 14..’te yapıldı. Açılış ve yoklamanın ardından divan kurulu oluşturulurken, divan başkanlığına Arif Tezcan, divan üyeliğine de Sebahattin Şen ile Esra Kırdal seçildi. 

“YAPAMAZ DEDİKLERİ HER ŞEYİ BAŞARDIK”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşan Gelecek Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Ferdi Bosnalı, “Bugün burada ülkemizin son başbakanı, demokrasinin son temsilcisi Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin olağan kongresi için bir araya geldik. Ülkemiz son 5 yılda demokrasiden uzaklaştı, başkanlık sisteminin yarattığı haksızlıklardan herkes bir şekilde etkilendi” dedi. 

Gelecek Partisi’nin çıkış noktasının adalet, demokrasi, refah, eşitlik, siyasi ahlak gibi ilkeler olduğunu dile getiren Ferdi Bosnalı, “Kuruluş sürecimizde zorluklar yaşadık ama bugün geldiğimiz noktada yapamaz dedikleri her şeyi başardık. Aynı inanç, aynı çalışma azmi ve aynı kararlılıkla Kapaklı’nın, Tekirdağ’ın ve Türkiye’nin geleceğini belirleyeceğimize inanıyorum” dedi.

“EKONOMİK BİR ÇÖKÜŞ DE YAŞANIYOR”

 

Gelecek Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı’nın konuşmasının ardından İstanbul Milletvekili Selim Temurci de konuşma yaptı. “Trakya bir başka güzel, sabah buraya geldiğimizde insanlarla bir araya geldik, sohbet ettik. Nereye giderseniz gidin, ülkenin sorunları maalesef aynı. 

Cumhurbaşkanlığı seçimini geride bıraktık, açıkçası mutlu değiliz, büyük hayal kırıklıkları yaşadık. Ama sonuçta ülke bizim. Siyasetteki kalıcı sermayemiz dostluklarımızdır” diyen Temurci, ülkede sadece ekonomik bir kriz değil, ekonomik bir çöküşün de yaşandığını ifade etti. 

MEVCUT BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

Temurci, “Eğer bir toplum ekonomik olarak refahı yaşamıyorsa, üniversite mezunu gençler işsizse, evlerde nasıl geçim sağlanacağı düşünülüyorsa, o ülke taş devrine dönmüş demektir. Biz, herkesin bir araya gelerek ülkeyi ayağa kaldırması gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu. Faaliyet raporunun okunup oylanmasının ardından seçimlere geçildi. 

Mevcut Başkan Ferdi Bosnalı’nın tek listesiyle yapılan seçimde Bosnalı güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *