[ad_1]

 

İlçe ilk olarak Marmaraereğlisi Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Soytürk, Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Soytürk, Kaymakam Gürbüzerol’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Recep Soytürk, Marmaraereğlisi ziyaretleri kapsamında daha sonra Marmaraereğlisi Belediyesi’ni ziyaret etti. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından Başkanlık makamında Başkan Hikmet Ata’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sonrasında Vali Soytürk, belediye binası içerisinde yer alan Gençlik Merkezi ve Çini Kurs Alanını gezerek kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

TALEPLERİNİ İLETTİLER

 

Vali Recep Soytürk başkanlığında Marmaraereğlisi Belediyesi’nde Muhtarlar Toplantısı da yapıldı. Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, ilçe protokolü ve muhtarlar katıldı. Toplantıda muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Soytürk’e ilettiler.

TOPLANTIYA KATILDI 

 

Programı kapsamında Marmaraereğlisi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı’na da katılan Vali Soytürk’e yetkililer tarafından Marmaraereğlisi Organize Sanayi Bölgesi hakkında brifing verildi. 

Martaş Limanı’nda düzenlenen toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Abdullah Günaydın, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi OSB Müteşebbis Heyeti katıldı.

HÜKÜMET KONAĞI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU 

 

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yaptırılan Yeni Marmaraereğlisi Hükümet Konağı’nı da ziyaret eden Vali Soytürk, Hükümet Konağı’nı gezerek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.  

Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Hükümet Konağı’nın yapımı sona erdiğinde içerisinde kaymakamlık makamı ile birimleri, adliye, ilçe emniyet müdürlüğü ve başka müdürlükler yer alacak. Vatandaşlarımıza uzun yıllar kamu hizmeti verilecek” dedi. 

VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ 

 

Vali Soytürk, Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığı’nda görevli iken vefat eden Piyade Sözleşmeli Er Volkan Demir’in ailesini de ziyaret etti. Ziyarette Vali Soytürk, merhumun ailesine taziyelerine ileterek, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diledi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve ilçe protokolü eşlik etti. 

Daha sonra Vatandaşla Buluşma Toplantısı kapsamında Marmaraereğlisi Türkmenli Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Vali Recep Soytürk, toplantıda mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti. Vali Soytürk, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. 

Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve ilçe protokolü katıldı.

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *