[ad_1]

Yanıkağıl Mahalle Muhtarı Yücel Başaran, Yanıkağıl Ortaokulu Müdürü Murat Yeşil, Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Uzan ve öğrenciler, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda Yanıkağıl Camisi’ni ziyaret ederek cami imam hatibi Mustafa Kurt ile bir araya geldi. Ziyarette öğrenciler cami görevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” tebrik ederek, din görevlisinin rolü ve camilerin önemi hakkında bilgi aldılar. 

Yanıkağıl Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla Yanıkağıl Camisini ve din görevlilerini ziyaret etti. Öğrenciler ile bir araya gelen Yanıkağıl Camii imamı Mustafa Kurt, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulunarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Yanıkağıl Camisi’ni gezen öğrenciler caminin içinde ve dışında temizlik yaparak da farkındalık yarattılar.

FARKINDALIK YARATTILAR 

 

Yanıkağıl Ortaokul Müdürü Murat Yeşil, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Yanıkağıl Camimizi öğretmen ve öğrencilerimiz ile ziyaret etmek istedik. Ziyaretimizde mahalle muhtarımız Yücel Başaran da bizleri yalnız bırakmadı. 

Öğrenciler bu sayede caminin bölümlerini, cami görevlilerini ve caminin işlevini tanımış ve camide nasıl davranılması gerektiğini öğrenmiş oldular. Ziyarette öğrencilerimiz caminin hem içini hem de dışını temizleyerek farkındalık oluşturdu. Tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyoruz” dedi. 

Haber / Buse AKIN
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *