[ad_1]

İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, projeyi tanıtmak amacıyla Tunca Toplantı Salonu’nda tanıtım toplantısı düzenledi. Arpacı, il ve ilçelerdeki resmi ve özel okullarda eğitim gören öğrencilerin evlerinde ziyaret edileceğini belirtti.

ZİYARETLERE VALİ SEZER DE KATILACAK

“Ziyaretlerle okul ve aile iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor” diyen Arpacı, “Öğrencilerin ev ortamlarında gözlemlenerek daha yakından tanınması, başarılarını etkileyen dinamiklerin tespit edilmesi, okul-aile arasında eğitsel birliktelik sağlanması, öğrencilerimizin okullarına olan aidiyet duygularının geliştirilmesi hedefleniyor. 

Ziyaretler öğrencilerimizin sosyal kültürel ve sportif becerilerini geliştirmek, eğitimde başarıyı artırmak için ebeveynlerin yardımını almak ve çocuğun eğitiminde doğru araçlara sahip olmalarını sağlamak gibi hedeflere ulaşmakta önemli rol oynamaktadır” ifadelerini kullandı. 

Arpacı, ziyaretlerde öğrencilerin akademik gelişimi konusunda ailelere bilgi verileceğini de belirtti. Ziyaretlere Edirne Valisi Yunus Sezer’in yanı sıra kurum yöneticilerinin de katılacağı ifade edildi.

Haber / Menşure KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *