[ad_1]

 

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ve beraberindeki heyet ile birlikte, kısa süre önce göreve başlayan Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Ziyarette konuşan Milletvekili Akalın, Edirne’nin asayiş ve huzuru için özveriyle çalışan tüm emniyet mensuplarına görevlerinde kolaylıklar diledi. 

VALİ YARDIMCISI ÇİÇEK’İ DE ZİYARET ETTİLER 

 

Milletvekili Akalın, İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ve partililer, daha sonra yeni atanan Edirne Vali Yardımcısı Ercan Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette önceki dönem Edirne İl Başkanı Ekrem Demir de yer aldı. Edirne’deki ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Akalın, Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Müdürü Ruhi Pehlivancık’ı da ziyaret etti. 

Edirne’nin tarihine ve kültürüne dair Pehlivancık ile bir süre sohbet eden Milletvekili Akalın, misafirperverliği için teşekkür etti. Son olarak Meriç Hükümet Konağı’na giden Milletvekili Akalın, İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ve Meriç İlçe Başkanı Ömer Ergin, yeni göreve başlayan Meriç Kaymakamı Özgü Özen’i ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Haber / İrem BANÇO 

 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir