[ad_1]

 

CHP Demirköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İnece Belde Belediye Başkanı Şahabettin Vardar’ı da ziyaret ederek yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. 

ÜRETİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Geleneksel Kızılcıkdere Bağ Bozumu Şenlikleri’ne katılarak üreticiler ve vatandaşlarla bir araya gelen Gündoğdu, ardından Pınarhisar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yerel seçimler öncesi partililerle bir araya geldi. İlçe Yöneticileri ve partililerle birlikte Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni, Ziraat Odası’nı Avcılar ve Atıcılar Derneği’ni ziyaret ederek ülke gündemi ve Pınarhisar’ın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Gündoğdu, pazartesi günü de Vize’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Gündoğdu, daha sonra Vize Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Ziraat Odası’nı ziyaret ederek sorunları dinlerken, çözüm önerilerini de anlattı. 

“HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

AK Parti’nin hatalı ekonomik politikaları sonucu çiftçi, üretici, esnaf, çalışan ve emeklinin hızla yoksullaşmaya devam ettiğini belirten Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Derinleşen ekonomik kriz nedeniyle vatandaşlarımız geçimlerini sağlayabilmek için temel ihtiyaçlarından kısmak zorunda kalıyor, fahiş elektrik zamları önümüzdeki günlerde tablonun daha da karanlık olacağını göstermektedir. AK Parti iktidarlarının vatandaşlarımıza yaşattığı tüm olumsuzluklara rağmen umutsuzluğa kapılmadan sorunların çözümü için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *