[ad_1]

Açılışta konuşan Belediye Başkanı İhsan Talay, “İlçede atıl ve kötü görüntüye sahip alanı, modern bir tesise dönüştürdük. Vatandaşlarımız için yeni bir yaşam alanı oluşturduk” dedi. 

Pınarhisar Belediyesi tarafından Tozaklı Köyü yolu üzerinde eski mesire alanına inşa edilen tesisin açılış törenine; Kırklareli Valisi Birol Ekici, Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ile vatandaşlar katıldı.

PINARHİSAR’IMIZA YAKIŞIR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRDÜK” 

 

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçede atıl ve kötü görüntüye sahip alanı modern bir tesise dönüştürdüklerini kaydederek, “Bir büyük projeyi daha sonlandırarak halkımızın hizmetine açmanın gururunu yaşıyoruz. Tozaklı yolu üzerinde bulunan, atıl ve kötü görüntüsü ile ilçemizden uzaklaşan mesire alanımızı Pınarhisar’ımıza yakışır modern, konforlu, uzun ömürlü, vakit geçireceğimiz bir yaşam alanına dönüştürerek, siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

“YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞTURDUK”

 

Başkan Talay, “Kırklareli Valimiz Sayın Birol Ekici, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce, Pınarhisar Kaymakamımız Sayın Rabia Naçar Çanakcıoğlu, İl Başkanımız Sayın Yunus Ercan Dağtaş, STK Yöneticileri, ilçe başkanlarımız, muhtarlarımız ve halkımızın katılımı ile, Cüneyt Şentürk Konseri eşliğinde Pınarhisar Belediyesi Spor Kompleksi ve Sosyal Tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. 

Değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Tesisimizin içerisinde halı saha, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası ile bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk macera parkuru, paintbal, okçuluk alanları ile piknik alanları inşa ettik. Vatandaşlarımız için yeni bir yaşam alanı oluşturduk” dedi. Konuşmanın ardından açılışı gerçekleştirilen tesisi Vali Ekici ve beraberindekiler tarafından gezildi.

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir