[ad_1]

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Kapalı Spor salonunda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor, taraftar desteğini de arkasına alarak mücadeleye önde başladı.

FIRSATLARI İYİ DEĞERLENDİRDİ 

 

Kapaklıspor Kemal Can, Cem ve Marvin’in elinden bulduğu sayılarla skoru bir süre çift haneli sayılarda tuttu.  Ankaragücü ise Marcus ve Anderson’un elinden bulduğu üçlüklerle farkın açılmasını önledi. İlk çeyrek 34-26 Kapaklıspor’un üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyreğin başlarında her iki takımda fazla skor üretemedi. 

Kapaklıspor, çeyreğin son bölümlerinde skor üretmeye başladı. Serkan, Kemal ve İbrahim’in elinden bulduğu sayılarla farkın erimesine izin vermedi ve ikinci çeyrek 58-40’lık skorla son buldu. Çekişmeli geçen maçın ikinci yarısında rakibine oranla bulduğu fırsatları sayıya çeviren Kapaklıspor, karşılaşmadan 108-104 galip ayrıldı.

“MAÇTAN KOPMADIK” 

 

Kapaklıspor antrenörü Kadir Koç, “Kendi sahamızda ilk maçı kazandığımız için mutluyuz. Biraz daha savunmaya konsantre olmalıyız. Son çeyrek öne geçtiklerinde seyircinin desteği ile beraber maçtan kopmadık. Savunmada kazandığımız toplarla tekrar oyuna geri döndük. Maçın sonunda da iyi savunma yaparak kazandık” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *