[ad_1]

Sönmez, Çerkezköy Belediyesi’nin 2024’teki sahibinin Yeniden Refah Partisi olacağını kaydederek, “Çerkezköy’ün anahtarını 2024’te Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a teslim edeceğiz ve bu minvalde canla başla çalışacağız” dedi. 

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazar günü saat 10.00’da Çerkezköy Lunchbox Cafe’de düzenlenen kahvaltıda Çerkezköy’de faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin başkanları ile buluştu. 

“PARTİMİZE YÜZDE 1’İ BİLE LAYIK GÖRMEDİLER”

Yeniden Refah Partisi olarak 2019 yılında kurulduklarını kaydeden Bünyamin Sönmez, “Yaklaşık 3 yıl seçime hazırlık sürecimiz oldu. Bu seçime hazırlık sürecinde bazı basın mensupları, araştırma şirketleri anketlerde partimizi 0,5 – 0,6 olarak gösterdi. Partimize yüzde 1’i bile layık görmediler. 

Elhamdülillah çalıştık, azmettik, gayret ettik, Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı yalnız bırakmadık ve seçime Cumhur İttifakı çatısı altında girdik. Seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekledik ama parti olarak seçimlere partimizin bayrağı ile katıldık” dedi. 

“GEÇİM ZAMANI DA BİRLİKTE OLMAK İSTEDİK”

“Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere başka partiler gibi, havası ve parası çok partiler gibi birilerinin bayrağı altında girmedik” diyen Sönmez, “Türkiye genelinde yüzde 3 oy alarak 5 milletvekilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdik. Yaklaşık 30 yıl aranın ardından bir Erbakan, Meclis kürsüsünde yemin etti. 

Cenab-ı Allah sayılarını arttırsın. Önümüzde yerel seçimler var ancak bizim bugün sizlerle bir araya gelmemizin nedeni yerel seçimler değil, sadece tanışmak istedik. Hemşeri derneklerimizin başkanlarıyla sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da birlikte olmak istedik” ifadelerini kullandı. 

“MİLLETİMİZE HİZMET ETTİK”

Sönmez, “Allah merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza gani gani rahmet eylesin. Rabbim onun yolundan bizleri ayırmasın. 1989 yılında Yeniden Refah Partisi, 5 belediyeyi aldı. O belediyelerde yapmış olduğumuz hizmetler, 1994 yılında İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok belediyeyi Yeniden Refah Partisi’ne kazandırdı. 

1994 yılında Yeniden Refah Partili Belediye Başkanlarının yapmış olduğu hizmetler vatandaşlarımızın takdirini kazandı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı 1996 yılında iktidara getirdiler. 1996 yılında emekliye, işçiye, memura zamlarla, çiftçinin, milletimizin arkasında durarak, havuz sistemini kurarak, milletimize hizmet ettik. 

O gün bugündür onların tohumlarını bugün burada da sizlerin dualarıyla alıyoruz” dedi. 

“ÇOK İDDİALIYIZ” 

 

Tarihin tekerrür edeceğini ve 2024 yılında Yeniden Refah Partisi’nin birçok belediyeyi kazanacağını ifade eden İlçe Başkanı Sönmez, “Bizler Çerkezköy’de bu konuda çok iddialıyız. Özellikle genel seçimlerde yaptığımız çalışmalar sayesinde Çerkezköy’de yüzde 3 oy aldık. 

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak davamıza koşarak gideriz, koşarak gidemezsek yürüyerek gideriz, yürüyerek gidemezsek sürünerek gideriz ama bu davadan vazgeçmeyiz. Yerel seçimlerde de davamızın peşinde koşacağız. Adayımız ile birlikte kapılarınızı çalacağız. Bir ay içerisinde Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na yaklaşık 300 yeni üye kazandırdık.

Bugün iddia ediyorum Çerkezköy’de hiçbir siyasi parti bir ay içerisinde 300 yeni üye kaydı yapmamıştır. Kimse yüzde 55 hayalleriyle yaşamasın, kimse de yerel iktidarın başarısızlığından dolayı ‘bu belediyeyi kesin alacağız’ demesin. 

Çerkezköy Belediyesi’nin 2024’deki sahibi Yeniden Refah Partisi’dir. Çerkezköy’ün anahtarını 2024’te Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a teslim edeceğiz ve bu minvalde canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.  

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *