[ad_1]

Nazir ve Hacıosman; Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü’nü ziyaret etti. Ziyaretler hakkında bilgi veren Nazir, “Pandemiden dolayı birkaç yıl gelemedik. Güzel bir program oldu. Türkiye’yi özledik. Biz Türkiye sevdalısıyız. Canımızdan çok seviyoruz. Ana vatanımız Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Dostlarımızla görüşmelerimiz oldu. Çok ama çok güzel bir program oldu” dedi.   

“TECRÜBELERİNDEN YARARLANIYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keşan Belediyesi Başkan Vekili Tarık Uysal da “Birbirinden et ve tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduğumuz Balkan coğrafyasında yaşayan soydaşlarımızla bağlarımızı daha da güçlendirerek kültürel, sosyal ve ekonomik dayanışmamızı sürdürmek boynumuzun borcudur. 

Nazik ziyaretlerinden dolayı Kuzey Makedonya Geçmiş Dönem Devlet Bakanımız Hadi Nazir’e teşekkür eder, görevlerinde kolaylıklar dileriz. Keşan Belediyesi Balkanlara en yakın belediyelerden. Keşan Belediyesi olarak Sayın Bakanımızı Keşan’ımızda misafir ediyoruz. Kendisinin tecrübelerinden yararlanıyoruz” dedi.  

Haber / Ebru CÜNİ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *