[ad_1]

 

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen ’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması’na göre Çorlu’dan 29 firmanın ilk 500 firma arasında yer aldığını belirten ve listede yer alan firmaları kutlayan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Sanayicilerimiz kentimiz ve ülkemizin başarısı için gece gündüz demeden gayret göstermeye devam ediyor” dedi.

“FİRMALARIMIZ BİZLERİ HER ZAMAN GURURLANDIRIYOR”

Volkan, İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu çalışmasının ülke ekonomisinin son yıllardaki gelişme trendini ortaya koyduğunu dile getirerek “Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan ve ülkemiz için değer üreten tüm firmalarımız bizleri her zaman gururlandırmıştır. Bu vesileyle Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında yer alan ve ülkemize değer katan tüm firmalarımızı tebrik ediyor, sanayimize ayna tutan bu önemli çalışmadan dolayı İstanbul Sanayi Odası ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

LİSTEDE YER ALAN FİRMALAR

Unilever San. ve Tic. T.A.Ş. 40’ıncı sırada yer alırken; Coca-Cola İçecek A.Ş. 60’ıncı sırada, Modern Karton San. ve Tic. A.Ş. 64’üncü sırada, Kaptan Demir Çelik Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. 67’nci sırada, SÜTAŞ Süt Ürünleri A.Ş. 70’inci sırada, Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. 77’nci sırada, Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. 82’nci sırada, Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş. 121’inci sırada, Indorama Ventures Corlu Pet Sanayi A.Ş. 141’inci sırada, Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. 153’üncü sırada, Pro Yem San. ve Tic. A.Ş. 156’ncı  sırada, Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. 186’ncı sırada, Sistem Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. 195’inci sırada, Teknik Alüminyum Sanayi A.Ş. 206’ncı sırada, S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği 2019’uncu sırada, Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş. 223’üncü sırada, Trinox Metal San. ve Tic. A.Ş. 226’ncı  sırada, Medcem Madencilik ve Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. 235’inci sırada, Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. 266’ncı sırada, Ulusoy Un San. ve Tic. A.Ş. 273’üncü sırada, Frimpeks Kimya ve Etiket San. Tic. A.Ş. 318’inci sırada, Likit Kimya San. ve Tic. A.Ş. 345’inci sırada, Termo Teknik Tic. ve San. A.Ş. 376’ncı sırada, Tayeks Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi A.Ş. 392’nci sırada, Ünteks Boya Baskı Apre Tekstil San. İç ve Dış Tic. A.Ş. 430’uncu  sırada, Teksan Jeneratör Elektrik San. ve Tic. A.Ş. 441’inci sırada, Polifarma İlaç San. ve Tic. A.Ş. 448’inci sırada, Uludağ İçecek Türk A.Ş. 479’uncu sırada ve Öztiryakiler Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. 480’inci sırada yer aldı. 

Haber / Menşure KARDEŞ
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *