[ad_1]

 

Kapaklı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yayınladığı Atık Toplayıcıları Genelgesi ile bağımsız sıfır atık toplayıcılarını Atık Yönetimi Sistemi’ne dahil eden çalışmalarını tamamladı. 
Kapaklı Belediyesi Atık Getirme Merkezi’nde düzenlenen programda bağımsız atık toplayıcılarıyla bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçede geri dönüşüm ve Sıfır Atık Sistemi’ni daha verimli kullanabilmek ve bağımsız sıfır atık toplayıcılarının yaşam koşullarını iyileştirmek için başlattıkları çalışmaları tamamladıklarını açıkladı. 

“BAŞARIYLA SÜRDÜRÜYORUZ” 

 

Başkan Çetin, “Sıfır atık bilincinin oluşması için çalışmalarımızı başarıyla sürdürüyoruz. Farklı proje ve uygulamalarla geri dönüşüme büyük katkı sağlıyoruz. Bu kapsamda Kapaklı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüz, Atık Toplayıcıları Genelgesi ile bağımsız sıfır atık toplayıcılarını Atık Yönetimi Sistemi’ne dahil etti” ifadelerini kullandı. 

KİMLİKLERİNİ TESLİM ETTİ

 

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün sistemine dahil olan bağımsız sıfır atık toplayıcılarıyla bir araya gelerek kimlik kartı, şapka ve yeleklerini teslim eden Başkan Çetin, “Sıfır atık hedefiyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber / Buse AKIN 

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *